tyvärr blev det inte som planerat idag så jag la ut lite gammla bilder på några gammla bilder på en klänning som är på rea just nu (yay) och en bh med nitar som dom har där. o för er som inte pallar köpa dyra nit bhar som e intresserade av de så finns delösa nitar man kan köpa nunför bah 5 kr styck som du kan sätta på en vanlig bh utan nycket vadd.

Likes

Comments

idag var jag med den här människan haha
det här är min bästa vän o syster.
idag hälsade jag på henne för o kolla läget o bara umgås.
efter detta ska jag mot stan o kolla på shock.
kommer posta bilderna här o på instagram, så vi ses snart igen.
Haaadeee

Likes

Comments

För er som missat det är mitt namn Caty
Jag kommer inte nämna mitt efternamn eller min ålder för de är inte min grej.
men jag kan självklart beskriva mig själv från topp till tå men de kommer endå inte göra så att ni vet vem jag är, och hur jag är.
Det är därför jag kommer dela med mig lite av min histori till er, så ni kan få en lite skymt av vem jag är och kanske inte känna er så ensamma där ute eller vad som hellst.
hur som hellst (varför känns de som om jag upprepar vissa specifika ord typ 10 gånger?)
well well, let me tell u!
jag bor i göteborg, jag är en bråkig tonnåring (den värsta) så mig vill du inte ha som varken styv dotter eller syster för jag lovar! DU SKULLE INTE! (jag repeterar!) INTE... klara av mig i samma hus som dig.
Nej nu överdriver jag, o jag vill inte skrämma iväg dom få personerna som läser den här bloggen. hur som hellst...
jag växte upp på lite olika ställen, flyttade mycket, redan som elvaårig liten flicka blev jag placerad på olika hem tills jag blev 15 o dom blev tvugna att börja lyssna på mig gjorde jag det sjuka misstaget att flytta hem till min mamma som då hade blivigt sjukare en vad hon va när jag var yngre. hon började misshandla mig, skrämma bort folk jag brydde mig om. sen dog min kille (mitt ex) i droger, jag slutade med droger o mår idag mycket bättre. nu har jag vart drogfri i 7 månader och har träffat en kille som jag har vart tillsammans med i cirka 2 månader.
jag har fortfarande problem med min mor, men saker o ting har börjat lösa sig nu och jag är lite mer lyckligare för varje dag.
nu vet du lite om mig, och om de någonsin är något du vill prata om är det bara att maila mig på CatyOfficial@outlook.com och jag ger inte ut din email eller nåt så du stannar som anonym👌 nu blev de natten för mig så nu ska jag sova, ska försöka få in så många inlägg så möjligt. natti till er alla som e vakna och tillräckligt uttråkade för att gå in o läsa på denna bloggen

Likes

Comments