Mobbning kan leda till något stort jag var mobbad i ungefär 4 och ett halvt år det är väldigt lång tid men sen vart det bättre men det finns dem som bara blir mobbad utan att någon bryr sig. Den som mobbade mig är jag kompis med eller jag låtsas vara kompis med henne men det kommer aldrig hända, kommer aldrig kunna lita på henne en gång till. Hon krossade mitt hjärta.

Kärlek är det bästa som finns jag är jätte kär i en kille men han kollar bara på mig inget mer, jag hatar när man är kär i någon och så vet man inte vad den andra känner det är det värsta som finns. men det är tur det finns människor man kan prata med iallafall. JAG ÄLSKAR ALLA SOM FUNNITS DÄR FÖR MIG NÄR JAG BEHÖVT DET


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Det finns både sanna och falska vänner men lita bara på dem sanna för om man berättar något hemligt för en falsk vän får man ångra det för dem säger det högt i skolan, i klassen. man ska alltid vara sig själv men va alltid en sann vän.

"Var dig själv för annars finns det ingen som du"

​" Du vet väl om att du är värdefull att du är viktig här och nu, att du är älskad för Din egen skull för ingen annan är som du!"

" Be who you want to be, not what others want to see."


Likes

Comments

Vissa älskar att gå till skolan men dem som gör det längtar ändå till varje helg eller lov men det finns såna som vaknar varje dag med en klump i magen över att gå till skola för dem blir mobbad så dem kan fejka ett skratt och men ändå vara jätte ledsen inombords dem som blir mobbade låser antingen in sig på toaletterna under rasterna för att dem är rädda att dem ska bli retade eller mobbade för sin hudfärg, religion, klädsel, kroppsform och sexualitet men det viktigaste är att man älskar sig själv man kan inte jämföra sig med någon annan för den ända man kan jämföra sig med är den du var igår. Man ska älska sig själv hur man än ser ut det spelar ingen roll om man är smal eller tjock, lång eller kort det viktigaste är att man älskar sig själv. Man ska inte bry sig om någon säger något det är bara att strunta i för du är är bra hur du än ser ut och sånt.

Dem som är mobbade kanske har vänner men inte vågar inte säga något till dem så har man fler vänner så om man till exempel litar på några men inte på alla så prata med dem ni litar på man ska säga någonting som man vill ha hemligt till någon man inte litar på och man måste antingen prata med lärare eller vuxna om någonting sånt hände

Dem som längtar till skolan varje dag kanske inte har några kompisar men dem bryr sig inte för dem kanske får någon ful kommentar då och då men dem struntar i det. men dem som blir mobbade i skolan tar åt sig det minsta lilla det kan alla göra alla kan vara ledsna inuti men är glad på utsidan. 

Likes

Comments