Er det fler som er lei av at telefonen bare glipper ut av hånda rett som det er? Det er ihvertfall jeg. Og da synes jeg de derre små fancy greiene man bare klikker rett på tlfen er geniale! De har jo masse forskjellige design, så her er jo noe for alle. Også har jeg jo da klart å få tak i en rabattkode til dere!

Så hvis dere er interessert i ei litta popsocket til din telefon, så gå inn på Popsocket og bruk koden så får dere 20% rabatt! Enjoy! :)

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God søndag!
Jeg har jo, som nevnt tidligere i bloggen, en stor interesse og nysgjerrighet på dette med konspirasjonsteorier, og da spesielt Mandela Effekten. Og det siste året har jeg funnet en hel haug, så hva er vel ikke bedre enn å dele det med dere? 😁 Jeg har jo lagt merke til at dette er ett tema dere er litt nysgjerrige på temaet selv. 😜

Kjendisnavn

Her er jeg litt usikker på hva jeg selv husker. Så setter bare spørsmålstegn, så kan jo dere prøve å tenke etter hva dere selv husker?

1. Hillary Clinton/Hilary Clinton?
2. Christopher Reeves/Christopher Reeve?
3. Barbra Streisand/Barbara Streisand?
4. Anjelica Houston/Huston?

5. Dan Ackroyd/Aykroyd?

6. Danny DeVito/DaVito?

7. Kevin Spacey/Spacy?

8. Steven Seagal/Segal?

Andre

1. "We Are The Champions" av Queen.
Mange husker sikkert at i slutten av sangen, synger de "No time for losers, 'Cause we are the champions... Of the wooorld!". Søk opp på YouTube og hør selv. "Of the world!" ser ut til å ha fordufta... 🤔

2. Monopol-mannen
Dere har sikkert spilt Monopol ihvertfall én gang i livet. Hvis ikke, så må dere ha hørt om det! Og da har dere sikkert også lagt merke til han lille dresskledde mannen. En liten detalj ved denne mannen, som jeg husker som liten, var at han hadde monokkel. Når jeg søker opp han idag, er ikke monokkelen noe sted å finne. Det er også fler som sier at de husker at han hadde denne monokkelen... Hva tror du?

3. Halen til Pikachu
Du var vel kanskje en av de som løp rundt i gatene, buskene eller skogen for å finne disse små skapningene. Er vel ikke så mange som gjør dette idag, da denne trenden døde ganske fort ifjor. Men husker du hvordan halen til Pikachu så ut? Jeg husker godt at enden på halen var svart, men dette er visstnok not true. Halen er helt plain og like gul som resten av fjotten.

4. Curious George
Kjenner noen her til Curious George? En tegneserie om en ape. En ape som bor i jungelen. Og aper som bor i jungelen, burde vel ha en hale som de kan slenge seg rundt i trærne med... Eller? Curious George er isåfall den eneste apen jeg har sett som IKKE har hale. 🤔 Logisk?

5. Forrest Gump
I filmen sitter Forrest Gump på en benk og snakker med en fremmed dame. I fanget har han en konfekt-eske, hvor han tilbyr denne dama en bit. Også fremfører han den mest kjente strofa fra filmen; "Life was like a box of chocolate, you never know what You're gonna get". Hvorfor sier han det i fortid?

6. Silence of The Lambs
Alle har vel hørt om denne filmen? Filmen om kannibalen Hannibal Lector. Her er det jo kjent at når han først møter Clarice, så sier han "Hello, Clarice". Hvorfor er dette den mest kjente setningen fra filmen, hvis alt han sa var kun "Good morning."?

7. Fruit Loops
Det skrives faktisk Fruut Loops... 😶

8. Sinbad-filmen
Eller skal jeg si, hvilken film? Det er såå mange som spør rundt omkring, om hvor de kan finne den derre Sinbad-filmen Shazaam fra 90-tallet. Er ikke så rart at folk ikke finner den, når den aldri har eksistert. David Adkins (aka Sinbad) har til og med sagt selv at han ikke skjønner hvor folk har fått det fra.

9. Looney Toons


Toons som i Cartoons, get it? Søk opp, så finner du ut at det har hette "Looney Tunes". 🤔

10. Henry VIII

Det er visstnok mange som husker ett portrett av Kong Henry VIII hvor han står med ett kalkunbein i ene hånda. Helt random, men Ok. Dette portrettet skal aldri ha eksistert.

11. Hvem hadde hovedrollen?

K-Pax er en film jeg aldri har sett eller hadde hørt om før dette, men folk er visst ikke helt enige om hvem som spilte hovedrollen. Kevin Spacey eller Nicolas Cage. Har du sett den?

12. Vi er naboer med United Kingdom?

Det er mange som husker at United Kingdom lå mye nærmere Norge, og at det senere har flyttet seg lengre og lengre unna. Tanker?

13. "E.T Phone Home"

Her er det riktige; "E.T home phone"... 😶


Bonus:
En kjent "liten" detalj med Mandela Effekter, er at ting kan switche fram og tilbake. Ett godt eksempel på dette er "The Flintstones". Jeg husker, fra min barndom, at det sto helt tydelig Flintstones på skjermen hver gang jeg så på det. Men visstnok skal det ha switche opp gjennom årene, og i mellomtiden skal det kun ha vært "Flinstones". Men det ser nå ut til at dette har switcha tilbake til at tittelen har fått tilbake T-en sin. Coincidence or nah?

Og det finnes SÅÅ mye mer, men skal ikke la dette bli for langt. Nå skal jeg ta kvelden, så snakkes vi! ❣️

#mandelaeffect #konspirasjonsteori

Likes

Comments

Hei og hopp! ☀️

Håper alle har hatt en fin dag! Selv har jeg hatt en rolig dag her hjemme. Er jo som jeg nevnte sist, blitt syk. 🤒 Så i dag tillot jeg meg selv å sove lenge. Jeg sov faktisk helt til kl 14.15 og det var så deilig. Til tross for at jeg ikke helt visste hvor jeg var da jeg våkna...

Siden jeg ikke har vært våken i mer enn litt over en time, så har ikke dagen blitt brukt til noe fornuftig. Skulle jo egentlig vært på jobb idag, men fikk beskjed om at det gikk greit at jeg ble hjemme. Så det eneste jeg har gjort i dag, er å spise frokost, se litt på YouTube og dusje. Fant ut at jeg hadde en Fudge Clean Blonde Shampoo liggende, så den prøvde jeg ut i dag. Hadde ingen store forventninger da jeg vet den egentlig ikke funker på mørkt hår. Og surprise! Den funka ikke... 😝 Så hvis noen har noen tips til billige avfargninger eller lignende, så skrik ut! 😇

Nå skal jeg lage litt middag, så snakkes vi!

Likes

Comments

Goood morgen! Det er fredag, klokka bikker snart 06.30 og jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg har vært flink og stått opp tidlig i dag. Meen dessverre så har jeg ikke lagt meg ennå. Har blitt kraftig forkjøla, som alltid når det er sesongbytte. Jeg tror det ligger noe feber inni denne kroppen og. :(

Sår hals og rennende nese er virkelig ikke noe jeg har tid akkurat nå, så på jobben har jeg helt i meg sånne ingefær-shots på små flasker som akkurat har kommet ut. Smaker helt jævli, men blir man frisk, så blir man frisk!

Anyway, siste innlegg var jo da i fjor. Bloggen ble egentlig bare helt borte i tankene, og motivasjonen til å blogge var lik 0. Men i det siste har jeg tenkt mye på bloggen, hva jeg skal gjøre med den, og om jeg skal fortsette eller ikke. Jeg tenkte litt på å kanskje slette den, men det var noe som gjorde at jeg ikke fikk meg til å gjøre det. Det tok jeg som ett tegn på at jeg egentlig ikke ville slutte å blogge, så da er vi her da! Jeg starter på'n igjen! :D

Har forresten blitt annerledes på topplokket da. Satt hårmodell her for noen uker siden, og da fikk frisørene gjøre hva de ville. De lurte på om det var noe jeg absolutt ikke ville, og da sa jeg at det eneste de IKKE fikk lov til var å klippe det kort!

Så da gikk jeg fra blond til å ha svart under og grått med blågrønne striper og tupper. Så får vi se hvor lenge det varer.

Nå ser jeg at klokka har rukket å bli 06.57, så da tenker jeg at jeg tar kvelden... ehm, tar morran? Jeg skal ihvertfall finne senga uansett hvordan man sier det! :)

Er det forresten noe spesielt dere vil jeg skal blogge om? Jeg tar imot alle tips jeg kan få! :DLikes

Comments

Kl 06.30 ringer vekkerklokka.

Jeg står opp og bruker så en time på å gjøre meg i stand, få i meg mat og ta en røyk. Så går jeg til toget for å dra på jobb. Vent.. Hvilket tog? Neeida, går jo ingen tog herfra i dag! Great.. 😖 So the day begins.

//Weheartit

Jeg ser noen folk med røde NSB-jakker som jeg løper bort for å spørre ang toget. Av de får jeg beskjed om å ta buss til Kløfta, og toget derfra til Lillestrøm. Okei, ikke noe problem det. Hadde det ikke vært for at jeg glemte skinnjakka mi på jobb i går, for der lå nemlig ruterkortet mitt! Med bare to min til bussen skulle ankomme, og en halvtime til neste, vender jeg nesa opp mot Jessheim sentrum for å finne en pengespyttemaskin (minibank). I samme slengen tar jeg opp mobilen for å ringe jobben for å si ifra at jeg kommer litt for sent. Resultatet av det, var en svart skjerm. For flinke Cathrine glemte jo å lade mobilen, så den var død. Jeg kjenner jeg blir frustrert, og begynner å småjogge, for nå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Ingen minibank i sikte, tom for røyk og mobilen er død. Mer som skal gå galt i dag, da? Jeg er tydeligvis ready for it! Midt oppi frustrasjonen og samtaler med meg selv, finner jeg en hyggelig kar som kunne fortelle meg at jeg kunne gå på Circle K og ta ut penger der. Yes! Jeg tok også sjansen på å spørre pent om jeg ikke kunne være litt frekk og låne en telefon så jeg kunne få ringt jobben og sagt ifra. "Så klart! Vær så god!" Thank you, you just saved my day!

Ett kvarter senere, står jeg på busstasjonen igjen, med penger i lomma, jobben har fått beskjed og jeg prøver å sende telepatiske meldinger til bussjåføren om at han må forte seg for jeg må på jobb.. haha.. For de som lurer, nei, det funka ikke. Vet ikke om det var pga mine dårlige telepati-evner, at bussjåføren var rundt 60-70 år eller at bussen (skranglekassa😳) sikkert er fra tidlig 90-tallet. Den kommer da til slutt, og jeg stiller meg i kø. En mann foran meg i køen, går opp til bussjåføren for å vise at han har billett, og med det samme hører jeg en rusten mannlig stemme si: "Vet du, det der interesserer meg ikke!". Haha, hvordan kunne vi vite at det bare var å gå rett på?

Så jeg stiger på, og setter meg nesten bakerst. Og i det bussen kjører, hører jeg en dame som sitter bak sjåføren fortelle hvilken retning han skal kjøre. Tydeligvis en ny sjåfør? 😝

//Bilde funnet på jernbaneverket.no

Anyways, jeg kommer meg til Kløfta. Sprinter sammen med 20 andre i samme retning opp til perrongen. Og står og venter. Og venter.. Også må vi vente litt til da. Og der ja, der kom den fordømte metallboksen på skinner kjørende og jeg kommer meg til Lillestrøm og tar min vanlige rute. Og herfra går alt egentlig helt greit. Vel, bortsett fra at bussen absolutt skulle kjøre feil, og måtte snu etter 5 min. Halloo? Hvorfor kan ikke bussjåfører lære seg rutene de skal kjøre? Jeg vil veldig gjerne bare komme meg på jobb. Heldigvis kommer jeg ikke mer enn 40 min for sent, og det har ikke blitt kaos i kassa ennå! Så da var det bare å hive seg i uniformen og klistre på seg ett aldri så lite smilefjes. Ett smilefjes som skal vare i 7 timer. 😃

Så sånn var min lørdag. Og nå sitter jeg henslengt i sofaen, med to bikkjer trippende rundt, og en liten hvit snakkende mus på tv-skjermen. En liten stemme i huet mitt klagde på at det er en stund siden jeg hadde sett "Stuart Little", så da må jeg jo gjøre det!

Har du hatt en fin lørdag? 😃

Likes

Comments