Hvor bør grænsen gå?


Er det okay?

hvornår er det okay?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hey alle sammen!

Dette indlæg kommer til at handle om hvordan man sætter grænser for sig selv!

Hvor bør grænsen gå?

Jeg ville personligt mene du ikke bør en anden ødelægge dit liv.. Du bør sige fra når nogle vil prøve at få dig til noget du ikke selv er klar.. Du burde ikke lade folk lege rundt med dig, jeg ved det kan være meget svært, men tro mig.. INGEN fortjener at blive udnyttet!
Du skal husk at sætte grænser, og fortælle andre du måske ikke er klar til det samme som de er. Hvis de ikke kan respektere det.. “Ud af vinduet” som man siger. Ment som der ingen grund for at have folk i dit liv som intet godt vil dig.


Er det okay?

Det jo forskelligt fra person til person hvornår det er okay at folk vælger at krydse dine grænser.. Du skal dog huske på at dine rigtige venner burde ikke krydse dine grænser mere end 3 gange, de burde vide hvornår du synes der er noget der er ubehageligt og hvornår man skal holde sig lidt på afstand…


Hvornår er det okay?

Igen det er så forskelligt fra person til person, men vi kan tage et eksempel fra min famile, vi krydser rigtig tit hinandens grænser, og det gør vi mest for at holde hinanden i gang, og prøve af.. Vi er en af de slags familier der tager pis på hinanden hele tiden, men vi er nogle der ikke pakker sandheden ind, og for nogle mennesker er det en stor grænse fordi man ikke er vant til at folk siger tingene lige ud.


Husk at være jer selv, jeg har tit af vide jeg krydser mange grænser, men det er primært fordi jeg er vokset op med at sige tingene lige ud, hvor andre helst holder deres meninger for dem selv.

Husk at sætte grænser! Ikke for andres skyld! Men for jeres!-Jeres Cat

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Klar eller ej?


hvad bør man tænke på?

Hvornår er man klar?

Hvordan ved man at man er klar?

Hvor bør man gøre det?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sex er et stort skridt i forholdet! Altså ved jo ikke hvordan I sætter det op.. Men jeg ser et forholds tidslinje nogenlunde sådan her: Flirts - kærester - første kys - været sammen i laaaang tid( like over 6 måneder helst 1 år) - sex- efter lang tid igen (mere end et år) flytte sammen - forlovelse - blive gift - få børn… Og til sidst blive gamle sammen..

Sex er ikke noget man er “klar” til, det er næsten noget der bare sker.. Du kan aldrig føle dig 100% klar.. Men selfølgelig skal du aldrig have sex mod din vilje!


Men du bør dog have nogle ting på plads først! Som beskyttelse! Husk det! Ellers kan det hurtigt ende meget galt! Så husk at have styr på hvordan i beskytter jer!

Som sagt, du ved ikke hvornår du er 100% klar, fordi der vil altid være noget tvivl, om det nu er den rigtige osv.. Men når du kan mærke han er en person du virkelig elsker og håber at bruge mange år, måske resten af dit liv med? Så synes jeg du bør prøve… Ellers kan I altid aftale hvordan det skal foregå?

Jeg synes man bør gøre det en i seng, ikke en skov, sofa, køkkenet eller noget i den dur. I sær ikke i en skov! Din første gang skal helst betyde noget! Det skal altid være et minde, og der er da intet romantisk ved at gøre det i en skov? Så hellere vent til I kan gøre det hjemme hos en af jer - i sengen.


Jeg synes I kunne lide mit indlæg! Endelig fortæl hvis I vil have flere af denne slags!


-Jeres Cat

Likes

Comments

​Jeg er en skide hård pige, har ret meget i munden... Det har jeg virkelig? Men jeg er sørme ærlig, det må man give mig. Hvis der er noget jeg ikke bryder mig om, så siger jeg det uden at pakke det ind. Jeg kunne godt skrive et indlæg her om det handler om en pige jeg synes er urimelig, men jeg vælger at være den modne og holde den mellem hende og jeg, i hvertfald denne gang! Da jeg skrev mit indlæg "  Kopieret! Beskyldt! Stædig!" Så mener jeg sørme stadig at jeg ikke aner hvem jeg er... på nogle måder, jeg er virkelig på bar bund? Og er stadig meget usikker på mig selv? Altså hvem er jeg? Plz fortæl mig det?

Jeg skammer mig over den jeg var engang, men håber at ændre mig!


-Jeres Cat

Likes

Comments

Overskriften siger det hele…


Dette indlæg kommer til at handle om mine oplevelser med at blive kopieret, beskyldt og min egen usikkerhed…


Det kan sørme ske… Selv for den bedste…


Det startede med min “eks”* fik sig en ny kæreste.. Jeg prøvede at redde denne tøs, men hun nægtede simpelhen at lytte, så begyndte hun at kopiere mig og mit liv med alt…


Jeg bakkede ud fordi jeg blev såret og usikker på mig selv…Jeg begyndte at føle hun fulgte efter mig, spionere på mig… Vi var begge aktive på et social medie (ask.fm) Og der følte jeg bare hun skrev PRÆCIS samme ting på samme måde, og tog samme slags billeder… Måske ved hun det ikke, eller også er hun ligeglad…. Men dette ødelagde mig så meget at mig og min kæreste havde nogle problemer fordi jeg blev fjern og aggressiv …


Jeg sagde tit “Skat, jeg ved ikke hvem jeg er mere…? Hvordan er jeg som person?” Hun svækkede min dømmekraft så meget jeg ikke anede hvad jeg skulle mene om noget som helst… Jeg føler stadig ikke som mig selv, jeg kan godt være sød og i mødekommende… Men lige så hurtigt kan jeg lukke af og sige grimme ting… Jeg får stadig tit beskeder fra folk som kender denne her pige… Og hvis jeg finder ud af nogle af mine venner har en smule kontakt.. Så er det bare CUT… Jeg har på ingen måder lyst til at falde helt tilbage igen…
Dette var et kort indlæg.. Men det var mest fordi der er nogle detaljer jeg ikke synes jeg bør involvere… Det ville ikke være fair overfor personen…

Som sagt, dette ernok meget ligeglade med.. Men jeg skrev dette ville handle om mit liv og tanker.. Og dette fylder stadig meget i mit liv… Mere end personen går rundt og tænker, og jeg håber hun en dag vil stoppe, og sige undskyld… Stoppe med at bruge/gøre samme ting som mig.. Fordi jeg er helt nede i kuldkælereden..* Jeg skriver “Eks” i gåseøjne, fordi man ikke ligefrem kunne kalde ham en kæreste. Han var en barnlig karl. Vil næsten sige han virkede mere som end en diva end diva selv.


Falske beskyldninger! Usikkerhed


Jeg har ikke stalket eller faket nogen.. Måske har nogle personer følt det? Men ærligt talt? Det har jeg aldrig? Jeg vil meget gerne se et bevis på jeg har faket i hvertfald…Chikaneret? Måske har jeg kørt for hårdt op nogle gange, men er en reeeeeet stædig person… Jeg er en pige med en “stor mund” Men jeg er bare ærligt og lige på, nogle mennesker kan desværre ikke lide ærlige personer, de vil hellere have folk der holder deres meninger for dem selv.. Usikkerhed! Jeg er SÅ usikker på mig selv, at folk skriver de ikke kan gå udenfor en dør alene, det ikke true. Man kan hvad man vil..
Jeg er så usikker på hvem jeg er..


-Jeres Cat…

Likes

Comments

Min bedste “julegave”

Jeeeeeeeeps


Hey alle sammen! Dette indlæg kommer til at handle om en af de bedste ting jeg har “fået” her i december


Jeg red på en ældre dame (21) Det er ret så gammelt som hest! Og ja, hest ! ;P

Nå men, fik dette super gode tilbud om en dressur hest jeg kunne ride, jeg valgte så at tage ud og prøve, og lad mig lige det her.. Jeg forelskede mig.. Jeg kunne mærke dette var den rigtige hest… Jeg havde så en måneds prøve tid! MEN HOLD NU K HUN ER SKØN! Den dag i dag rider jeg hende stadig! Vi er blever super tætte, får endda en lille hilsen når jeg kommer ind i stalden!


Dette blev et skide kort indlæg! Men havde sådan lyst til at fortælle jer hvad denne skabning gør ved mig…

Lige nogle billeder af skønheden! Kan sige der kun er 1 eller 2 af billederne der ikke er taget første dag..

Mig og denne skønhed er ved at planlægge vores første stævne!

Love Cat


Likes

Comments

det her bliver et længere indlæg..


Min tur til hospitalet! Jep overskriften virker skæmmende, kan så også godt sige jer det var rigtigt øv.. Det hele startede med jeg var ude og spise med min bonus famile for at fejre en af mine bonus brødre, det gik rigtigt godt! Vi hyggede os, snakkede og bare havde det godt. Der var intet de første to dage, men så en dag på skolen havde jeg det som om jeg havde forstoppelse og jeg kunne ikke helt forstår hvordan jeg havde fået det.. Min skolelærer kom så ned på toilettet da jeg ikke kunne gå derfra.. Hun gav mig nogle smertestillende for at se om det ville hjælpe, det røg så lige op igen..Vi ringede derfor så til min bonus mor for at spørge hvad vi skulle gøre, hun sagde der var nok bedst jeg tog hjem og nu det ud. Jeg tog så hjem og prøvede at få sovet… Det viste sig så det ikke skulle ske, jeg fik høj feber og kastede op 24/7, vi måtte have en spand helt henne ved sengen for at være sikker på der var en.. Som sagt jeg kastede op hele tiden, hvilket så gjorde til sidst der intet var tilbage at kaste op af… Min krop mente så at mit vand også skulle op.. Jeg græd mere.. Jeg blev ved med at sige “Jeg kan ikke mere, lad nu være krop.. Jeg er færdig, jeg har ikke mere” Dog lyttede den ikke… Sad.. Vi måtte 2 dage efter så tage til lægen da de ikke stoppede.. Skal lige siges jeg kunne dårligt nok ligge på min ryg da den var så øm! Vi troede det var fordi jeg var begyndt at ride igen at min krop ikke kunne følge med.. Vi tog som sagt til lægen, han grinte lidt fordi jeg gik som en gammel konen med dynen hen over mig og en spand foran mig… Jeg ved dog godt han gjorde det for at muntre mig op… Han sagde så han tænkte det var mad forgiftening og en forstrækning.. Og han intet kunne gøre en give mig noget smertestillende..Vi tog så hjem igen, jeg kunne stadig ikke ligge rigtigt.. Jeg holdte næsten op med at kaste op.. Så jeg besluttede at tage til min mor, man siger jo ens mor altid hjælper..Jeg fik lagt mig i sofaen og ligger bedre end i en seng..Det gik rigtigt fint i starten! Min dejlige niece kom og vi legede der var intet… Men så tog jeg over til min far, og så begyndte det hele igen, smerterne kom bare ind… Jeg ringede til min mor og sagde det, vi tog så til lægen igen, vi fik ikke ringet som man skulle, men hun kunne se jeg dårligt nok kunne stå oprejst, så hun synes vi skulle tage til Hillerød sygehus, det gjorde vi så.. Kan godt fortælle jer bil turen var så forfærdelig jeg græd og græd, min far måtte dårligt nok køre over et bump… Vi ankom til sygehuset, vi sad og ventede omkring 2 timer på at se en læge, de sagde de gerne ville have mig natten over, og det ville jeg gerne.. Jeg fik et drop så jeg kunne få væske… Jeg havde så mange smerter at jeg hele tiden vågnede op i smerter, lægerne kunne ikke rigtigt gøre andet end give mig smertestillende. Jeg blev skrevet op til nogle scanninger med de kunne stadig ikke se hvad problemet skulle være, så vi blev sent til Herlev hospital fordi de havde bedre udstyr.. Vi regnede med jeg bare kunne komme ind med det samme og helst i en seng.. Dette skete så ikke… Vi sad og ventede igen 2 timer, jeg sad i en rullestol fordi jeg ikke kunne gå på grund af smerter. Jeg kom så endelig ind på en stue, faktisk på jeg ind på en hvor der ingen andre var.. Vi havde en flot udsigt.. Var helt oppe på 22 etage.. Der blev taget flere scanninger og ENDELIG fandt man ud af jeg havde nyresten!* Jeg kunne stadig ikke rigtigt indtage noget.. Så lægerne gik meget og tænkte over hvorvidt jeg skulle opreteres eller ikke.. Jeg kom så ind til en scanning mere og vi fandt så ud af min nyresten havde rykket sig så meget jeg ikke behøvede at blive oparatet! Hvilket var skønt! Jeg blev så endelig sendt hjem og fik tisset den ud kort efter! Det var de hårdeste 2 uger jeg har nogensinde oplevet

*Nyresten opstår når du ikke har drukket nok, det er nemlig kalk og andre små ting der samler sig.. Jeg er ingen stor drikker, det kan man roligt sige.. Så HUSK at drikke vand venner!!


Som sagt indlægget blev utroligt langt…

I får lige et billede med derfra..Love Cat.

Likes

Comments

Hey guys! Dette er min lille blog! Den kommer primært til at handle om mig og mit liv?🤷🏽‍♀️Jeg vil også meget gerne svare på nogle Af jeres spørgsmål hvis I har nogle?❤️

Likes

Comments