Hej!

Det här ska föreställa mitt första inlägg på den här bloggportalen och jag ska fatta mig kort så här mitt i natten när plötsligt överskottsenergin passar att komma (inte lika mycket på morgonen dock😁)

Jag hoppas kunna bli lite mer seriös och aktiv än i tidigare bloggar, men med denna känns det så rätt nu när jag verkligen känner jag har nått att bidra med! Bloggen kommer till största del handla om mig, min vardag och min hälsoresa. Jag har redan gjort en enorm förändring genom att gå ner 45kilo med VLCD. För ganska precis 3veckor sedan intog jag gymmet för första gången i hela mitt liv och det är nu där min kommande resa kommer äga rum (OCH SÅKLART I KÖKET!)

Vem jag är? En glad och utåtriktad tjej på 23 år som kommer från Sölvesborg i Blekinge, men som flyttade till Kristianstad i december 14. Här jobbar jag som restaurang och cafebiträde och står emot kakvärldens alla frestelser vareviga dag! (tur man inte är så cookiefrälst) När jag inte jobbar spenderar jag numera tiden på gym och träning, min familj (syster och mor) mina vänner och så gillar jag till inte så stor fördel att gå ut! OCH ÄTA. massor. (hehu mat är GOTT!)

Så kort och gott, Hej och välkomna! Hoppas ni vill vara med på min resa från en fet soffpotatis till en aktiv energisk tjej som kommer bli hardcore på gymmet! Kram och godnatt, Catrin


Likes

Comments