Firmafest i Nora 🥳

Igår firades det rejält i Nora. Företagarna och Köpmannaföreningen bjöd in till Firmafest för oss företagare i Nora.

Det började med bubbel 🥂och mingel på Bryggeriets konsthall. Vi minglade runt på utställningen ”Kvinna - från husfru till #metoo.
Här några smakprov från den.Roger Hjälm, från Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog, inspirerade oss med sin livs- och företagsresa. Det var mer än en gång jag tappade hakan, wow, vilka strapatser. Imponerade driv vissa har, jag blir så inspirerad av dessa företagare. 👏👏👏 Han var inte som Stenmark att ju mer han tränade ju mer tur hade han, utan han bara är född med TUR. Å, då är det ju inte så svårt 😂 Ja, ni som hört hans föreläsning fattar.

Årets Företagare i Nora korades och i år var det Peter och Peter som tog hem priset 🏆 De driver Lilla Hotellet i Nora. Ett supermysigt och pittoreskt litet hotell med grym service. Här kan ni läsa mer.Nu vankades mat på Bryggerikrogen. Även detta en företagare som lyckats med konceptet. Vilken mat, förrätten var nog en av topp tre jag ätit, sparris, ramslök och.... ja inte minns jag vad Erik sa men det smakade ljuvligt.
Varmrätten var denna godbit.Till kaffet blev det trolleri av Niclas Jacobsson. Det var lite läskigt när RosMarie höll på att bli av med armen och vi hoppas att ballongen nu kommit ut den naturliga vägen. 💩

Ullis försöker med all focus klura ut hur i helskotta ringen kunde hamna på nyckelknippan🧐

Niclas fick konkurrens av Peter som även han besatt trolleriets konst. 🎩💫Jättekul att träffa ett trettiotal av de företagare som verkar i Nora. God stämning och många trevliga möten.

Jag gillar verkligen att få bedriva CÖ Redovisning i Nora 🙏och att vara en del av staden.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229