Resor, USA

Playsuit: Princesspolly, Bag: Marcjacobs

Det bästa med USA är väl maten? Cheesecake på cheesecake factory är to die for!! Jag tar alltid banan cheesecake när jag är där, älskar den verkligen. Någon annan som också varit på detta ställe? Man får så stora portioner att man kan ta hem maten och äta den två dagar efter och fortfarande ha mat över haha. Jag tog en thai inspirerad rätt som var fantastiskt god men man blir så extremt mätt. Det går inte att käka cheesecaken där, men vi tog såklart det i takeaway och åt daten efter. Vem älskar också cheesecake?

Gillar

Kommentarer

Resor, USA

Vi åkte såklart till den nya vattenparken i Orlando som heter volcano bay. Vi var där ungefär när parken öppnade och köerna var inte allt för långa. Själva vattenparken var riktigt fräsch och fanns så många rides. Man fick en klocka och den använde man sig för att ställa sig i en "virtuell" kö. Som faktiskt är riktigt smart, istället för att stå i kö så kunde man göra andra grejer samtidigt och klockan räknade ner tills det var din tur. Dock så är maten helt fruktansvärd alltid på sånna här ställen tyvärr, jag åt en trött och torr hamburgare som är såklart sjukt över-prisat. Men vi hade en fantastisk dag och det är det som räknas! Hur fint är det bland alla palmer!

Gillar

Kommentarer

Livet i Australien

Idag slutade jag jobbet vid 14.00 och tog Milo ut på promenad direkt efter. Tog bilen ner till Merewether som är en så fin strand i Newcastle. Det var sol nästan hela promenaden, helt plötsligt rullade svarta moln in och det började regna. Jag och Milo sprang tillbaka till bilen haha. Vi fick en bra promenad på 40 min innan regnet började, det var härligt så länge det varade. Mina exams börjar om två veckor så har nu tagit ledigt från jobbet och ska försöka plugga varje dag nu, önska mig lycka till nu haha. Det är så lite kvar, sen är jag klar med mitt första år på universitetet! Förstår ni så sjukt!

Gillar

Kommentarer