Header

Hei!

De dagene blogglysten melder seg, er jeg alltid glad for at jeg ikke har slettet bloggen! Det er av og til tilfredstillende å kunne tømme tankene sine i større grad enn det for eksempel Instagram tillater. Jeg er jo veldig glad i å skrive! Er gøy for min egen del å se tilbake på også, og elsker at jeg har min egen dagbok av tanker fra nesten hele permisjonstiden med E. Det er fem år siden, så jeg har hatt blogg veeeldig lenge! Min første blogg er derimot på blogspot, og jeg er den eneste med tilgang. Koser meg med å bla igjennom den av og til!

Men, tilbake til i dag. Oppdaterer alltid på Instagram, men har i det siste også blitt god på snapchat.

Her er de siste Instagram-oppdateringene mine! Der er som regel bildene svært redigerte og lyse. På snapchat deler jeg derimot flere "hverdagsbilder", dersom noen skulle være interresert i å følge oss der!

På snapchat pleier jeg også å poste måltidene mine, treningsbilder og mer av barna enn på Instagram. Her dukker det også sporadisk opp noen filmer!

Uansett, om du ikke gjør det allerede kan du følge oss på Instagram/Snapchat @ c a t k r i i

Ha en nydelig lørdagskveld!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Heisann!

Etter at vi ble huseiere har vi stadig vekk hatt nye prosjekt på gang her hjemme. Blir omtrent ikke ferdig med ett prosjekt før vi er i gang med det neste. Har siden jeg malte A sitt rom før hun ble født sagt at gjesterommet/kontoret blir neste rom som skal pusses opp, men så langt har jeg ikke kommet! Vi har derimot lagt nytt gulv på kjøkkenet, i stuen og i gangen oppe. Vi har også pusset opp kjøkkenet på budsjett. Vi hadde ikke råd til å kjøpe nytt kjøkken, men vi har gjort det beste ut av det som var i huset, og vi elsker resultatet!

Her ser dere gulvet før. Veggen inn mot kjøkkenet er nå malt med kalkmaling!

Kjøkkenfrontene leverte vi inn til spraymaling. Lister rundt skapene malte vi selv.

Her er resultatet! Vi mangler fremdeles sokkellistene, men de kommer på plass snart!

Vasken, armaturet og benkeplaten er byttet ut.

Så deilig når huset føles mer og mer som vårt!

Likes

Comments

Heisann!
Våknet i dag med høy feber og var så kald at paracetesken ristet da jeg forsøkte å hente ut en tablett og to. Akkurat en uke siden jeg ble kvitt sist tette melkegang, så da var det vel på tide med en ny?! Jeg synes det er sååå greit å amme, så kunne virkelig ønske at det gikk litt mer smertefritt. Dette er femte gang med betennelse og/eller tett melkegang..

Uansett så måtte vi ut dørene tidlig for en kontroll på helsestasjonen som gikk veldig bra. Etter den var det rett i seng og sove for min del. Fremdeles ganske vondt, men pumper som en gal og krysser fingrene for at jeg slipper unna antibiotika.

I går hadde vi forresten fint besøk i hagen! Det er ofte hjort på plenen vår på baksiden av huset, men nå var det faktisk en stund siden sist. Jeg har alltid bodd i sentrum før, så dette synes jeg er veeldig fascinerende, hihi.

Før vi hentet E i barnehagen i dag måtte vi innom en butikk, for etter å ha testet en venninne sitt Fitbit-armbånd ble både OA og jeg så gira på statistikk at vi gikk til innkjøp av hvert vårt armbånd. Vi håper konkurransen gir oss massevis av motivasjon til å være mer aktive!

Er for øyeblikket veldig lite aktiv her jeg ligger strak på sofaen og ser Orange is the new black.. Men hey! Det er jo fredag;-)

Håper du får en flott helg!

Likes

Comments

Heisann!

I dag tidlig var vi på foreldresamtale i barnehagen til E. Dette betydde at alle var ute av huset klokka ni, så da benyttet vi muligheten til å få handlet inn litt nødvendig!

Rart å ha en baby som vokser normalt. A bruker allerede 62 i klær. E brukte 50 og 56 til hun var fem måneder så dette er en ny verden for meg. Måtte rett og slett til innkjøp av en hel garderobe omtrent, fordi hun manglet så masse. Det synes mammaen er helt topp, for hva er vel mer gøy enn å handle massevis av babyklær?! Little Lindex og Newbie er favorittene i hennes garderobe. Har så mye søtt!

Her ser dere altså dagens innkjøp, pluss noen nydelige strikkesokker vi nettopp fikk i gave. Veldig takknemlig for at vi har noen som kan strikke klær til oss, det er jo så fint! 

I ettermiddag har vi hatt besøk av Rebekka og koset oss med taco og fotballkamper. Nå venter vi på neste kamp, før det er soving på alle mann(forhåpentligvis). 


- Cathrine 

Likes

Comments

Heisann!
Mye å oppdatere bloggen med siden sist innlegg ser jeg.. Eksamensperioden dreper lysten til å blogge og sommerferien gjør at jeg vil blogge igjen. Det er grunnen til at jeg aldri helt klarer å gi opp bloggen, det er jo den hobbyen jeg elsker mest... Når jeg har tid;-)

Siden sist har jeg altså hatt en strålende fødsel og en fantastisk barseltid! I tillegg til det har jeg også tatt tre eksamener og er halvveis i høyskole-studiene. Føler jeg akkurat skrev blogginnlegget om at jeg skulle starte på høyskolen, men det er altså to år siden.. Alt går så fort! Jeg fortsetter med studiene til høsten og pappa OA skal være hjemme med baby A.

Lillesøster er straks tre måneder allerede og storesøster er veldig stolt. Hun har fire dager igjen med barnehage før alle sammen har ferie. Ingen planer foreløpig, sett bort fra en Bergens-tur til familien der. Huskjøpet har gjort at feriepengene ble lagt i hus og hage, derfor blir vi sannsynligvis hjemme i ferien!

Har masse hus, familieliv og trening å oppdatere dere med, så bare følg med! Slenger til slutt med ett bilde av familien på 17.mai i år.

- Cathrine

Likes

Comments

Jeg har nådd uke 38 og er veldig glad for at jeg slipper unna enda en prematur baby! De siste ukene har vært preget av flere innleggelser, sykehusbesøk, tette kontroller og usikkerhet hos meg. Jeg vet at jeg er bærer av bakterien GBS, og dette fikk alvorlige følger da jeg fødte sist. Dette har gjort at jeg de siste ukene har vært ekstremt urolig. Angsten for at noe lignende skal skje igjen har innhentet meg nå som fødselen er nær. Fem uker på nyfødtintensiv avdeling og det å nesten miste ett barn gjør noe med tankegangen rundt en ny fødsel..

Jeg prøver å nyte siste tiden som gravid, men følelsen av at jeg venter på at noe skal gå galt, heller enn å vente på en flott fødselsopplevelse overskygger mye av gleden. Jeg har god oppfølging, og ingen ser tegn til at noe skal være galt, men helt trygg kjenner jeg meg ikke uansett. Det tror jeg heller ikke at jeg kommer til å gjøre før jeg har sett at det kan gå bra!

Flere dager med maserier, masse kynnere og løsnet slimpropp har ført til noen falske alarmer, men ingen fødsel enda. Spennende, men også svært skummelt å ikke ha kontroll over det som skjer i kroppen!
Kontroll eller ikke, uansett vil vi ha en baby hos oss om få uker, det er herlig! Hele gjengen her gleder seg masse til babykos♡ 

Likes

Comments

Heisann!
Den etterlengtede helgen der praksis er gjennomført og bestått er kommet, og jeg inntar "lad opp til fødsel-modus". Fra i dag er jeg høygravid! Er veldig spent på når fødselen setter i gang..
I går var vi invitert på middag hos svigermor og vi kjørte dit etter jobb. Da vi kom hjem etterpå og jeg gikk opp trappen hjemme fant jeg stuen pyntet til babyshower, og mine flotte venninner satt klar med gaver og mat!

Jeg ble sååå overrasket, og ante ingenting på forhånd! Var veldig imponert over OA som hadde klart å holde det hemmelig lenge.

Jentene hadde dekket bordet, bakt kaker og pyntet med vimpler og ballonger. Veldig takknemlig for at de hadde tatt seg tid og råd til å lage babyshower for oss.
Og så var denne udelikate kaken også på plass da, slik det skal være i en babyshower. Fødselskake her altså, veldig god;-)

De hadde også laget en super kul ugle-bleiekake. Den har nå fått en plass på babyrommet.
Tusen takk!

Likes

Comments

Heisann!
Nå er praksis straks over og jeg satser på å få litt tid til å slappe av frem mot termin. Det nærmer seg og om to dager er jeg høygravid. Hjelp!
Formen er sånn passe om dagen, har en del kynnere som ikke er så bra.. Har fått nok en antibiotikakur etter som at alle prøvene mine ikke er helt på topp, men vi krysser fingrene for at streptokokkene, som nesten førte til at vi mistet E, holder seg unna denne gang.

Dette er magestørrelsen denne uken, baby er rett over gjennomsnittet i størrelse:-) Storesøster har delt klistremerker;-) 

På vei: 34+3

Igjen til termin: 42 dager

Trimester: 3.trimester

Neste kontroll: Legetime om to uker.

Siste innkjøp: Garn til teppet jeg har strikket!

Barnerom: Har malt vegger, men ikke innredet. Lite som trenger å være der helt i starten, sengen står klar på vårt rom.

Bevegelser: Kjenner masse, får meg en trøkk i ribbeina hver dag.


Utålmodig: Nei, veldig avslappet i forhold til sist. Har fremdeles mye klesvask og ærend jeg må rekke før fødsel!

Navn: Ikke bestemt! Hadde flere navn klar til E, men hun "passet" ikke noen av de da vi så henne, så vi venter til etter fødsel! Noen alternativer har vi.

Vektøkning: 3 kilo, woho, endelig!

Vann i kroppen: Hovne fingre, forlovelsesringen må nok av straks..

Melk i brystene: Ja, siden uke 18!

Strekkmerker: Ingen nye enda.

Hodet ned: Ja, godt ned.

Tungt: JA! Begynner å bli liten plass der inne, og det fører til at jeg er ganske øm ved ribbeina.

Kynnere: Mange hver dag.

Hodet festet: Nei.

Matkick: Appelsin! Sitrusfrukt generelt, samme som sist..

Plager: Most under ribbeina;-) Ellers litt vonde kynnere.

Humør: Stort sett i godt humør!

Høygravid: Om to dager.

Sykehusbagen: Ikke pakket ferdig. Har lagt det meste klart og kjøpt inn det jeg vil ha med. Innlegg kommer nok;-)

Fødselsforventninger: Prøver å innstille meg på å ta det som det kommer, tror ikke det går an å planlegge hvordan det blir. Har ikke gruet meg noe særlig, men er begynt å bli smånervøs de siste dagene!

Her er teppet jeg har strikket! Så stolt, kunne ikke strikke vrangt da jeg startet, så litt læring har det blitt.

Nå skal jeg straks ta fatt på litt skolearbeid, så får vi se om jeg blir ferdig til Unge mødre senere;-)

Likes

Comments

Heisann!
Det var en sårt trengt helg som møtte oss på fredag! Både OA og jeg er i rimelig dårlig form. Vi har pådratt oss en kraftig forkjølelse. E er heldigvis i mye bedre form enn oss. Dette førte til at besteforeldrene måtte bli med henne til øyelegen på fredag, noe som endelig gikk veldig fint. Hun fikk målt ordentlig og vi må gå til innkjøp av nye briller.

I dag er det morsdag og de to finingene mine har bakt en alt for god sjokoladekake til meg. Føler jeg sprenger snart.. Starter faktisk på uke 34 i morgen!!

E har pyntet kaken min helt selv;-)

På vei: 32+6

Igjen til termin: 53 dager

Trimester: 3.trimester

Neste kontroll: Ekstra oppfølging med ultralyd 24.februar.

Siste innkjøp: Matchende bukser til jentene!

Barnerom: Har malt vegger, men ikke innredet. Lite som trenger å være der helt i starten, sengen står klar på vårt rom.

Bevegelser: Litt mindre merkbare nå, mer dulting enn voldsom hodestuping. Mye hikking!


Utålmodig: Nei, veldig avslappet i forhold til sist. Har fremdeles mye klesvask og ærend jeg må rekke før fødsel!

Navn: Ikke bestemt! Hadde flere navn klar til E, men hun "passet" ikke noen av de da vi så henne, så vi venter til etter fødsel! Noen alternativer har vi.

Vektøkning: 3 kilo, woho, endelig!

Vann i kroppen: Liiiitt hovne fingre mot kvelden..

Melk i brystene: Ja, siden uke 18!

Strekkmerker: Ingen nye enda.

Hodet ned: Ja.

Tungt: JA! Denne uken har vært forferdelig tung, det er godt jeg har ferie en uke nå.

Kynnere: Mange hver dag.

Hodet festet: Nei.

Matkick: Appelsin! Sitrusfrukt generelt, samme som sist..

Plager: Antydning til vond korsrygg. Litt most under ribbeina;-)

Humør: Stort sett i godt humør!

Høygravid: Nei.

Sykehusbagen: Ikke pakket! Har en plan om å fikse den denne uken..

Fødselsforventninger: Tar det som det kommer, tror ikke det går an å planlegge hvordan det blir. Gruer meg ikke og håper på at det blir en fin opplevelse.

Magebilde fra i går. Ikke veldig stor når jeg ligger flatt, er tydeligere når jeg står! 

Likes

Comments

Heisann!

Nok en uke har gått og vi nærmer oss stadig en helt ny hverdag. Denne uken har virkelig tatt på, med praksis og fulle dager. Energien er ikke på topp, men nå har jeg bare to uker igjen av praksisen. Det går nok fint!

Merker at det minker på plassen i magen nå og det er lettere å kjenne hvordan babyen ligger. Jeg MÅ fremdeles ha appelsin hver dag. Syreskadet tennene sist graviditet fordi jeg spiste så mye sitron og appelsin.. Håpte å unngå samme cravingen denne gang, men nei da.. Spiser skallet også jeg..

På vei: 31+5

Igjen til termin: 61 dager

Trimester: 3.trimester

Neste kontroll: På mandag♡

Siste innkjøp: Babysko!

Barnerom: Har malt vegger, men ikke innredet. Lite som trenger å være der helt i starten, sengen står på vårt rom.

Bevegelser: Masse, mest om kvelden. Våknet faktisk en natt av sparking!

Utålmodig: Nei, veldig avslappet i forhold til sist.

Navn: Ikke bestemt! Hadde flere navn klar til E, men hun "passet" ikke noen av de da vi så henne, så vi venter til etter fødsel! Noen alternativer har vi.

Vektøkning: Blir spennende å se på mandag.

Vann i kroppen: Nei.

Melk i brystene: Ja, siden uke 18!

Strekkmerker: Ingen nye enda.

Hodet ned: Ja.

Tungt: Nei, ikke når jeg får nok tid til å slappe av.

Kynnere: En del, men det varierer.

Hodet festet: Nei.

Matkick: Appelsin! Sitrusfrukt generelt, samme som sist..

Plager: Ingen spesielle.

Humør: Ekstremt opp og ned den siste uken. Skulle kjøre til jobb en morgen og fikk ikke start på bilen, daaaa ble det mye grining altså....


Høygravid: Nei.

Sykehusbagen: Ikke pakket! Burde vel kanskje tenke på den snart.. Har kjøpt inn litt toalettsaker.

Fødselsforventninger: Tar det som det kommer, tror ikke det går an å planlegge hvordan det blir. Gruer meg ikke og håper på at det blir en fin opplevelse.

Likes

Comments