Har du noen gang følt at ett plagg bare har snakket til deg? Haha. Seriøst altså. Vi har hatt denne kjolen så lenge på jobb og jeg var ikke helt fan av den i begynnelsen, men rett før jeg skulle på ferie så var det nett så den bare begynte å snakke til meg og ville jeg skulle kjøpe den og drikke vin i den. Det høres så teit ut, men jeg er virkelig seriøst. Jeg følte jeg måtte kjøpe den og drikke ett glass vin i den. Og vell, det skjedde jo selvsagt. Og den er så utrolig fin. Er så glad i lange kjoler selvom jeg er noen centimeter for lav til å gå i dem egentlig. Jeg føler jeg ofte ser litt firkantet ut. But I love it!

Hva syns dere? Var den ikke skikkelig sommerlig og fin?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

HAIR ON POINT

For en ukes tid siden var jeg for å feire min gode venninne Kristinas bursdag. I den anledningen lot jeg lokkene bli kortere ved hjelp av krølltang. Og for ett resultat. Jeg er vanligvis en jente som liker å la lokkene henge nedover ryggen og jo lengre det er jo bedre. Men denne looken kommer jeg garantert til å bruke igjen. Det tar litt tid, men det blir jo så fint! Syns dere ikke?
Jeg brukte OBH Nordica sin tynneste krølltang til denne looken.

Likes

Comments

WINE AND DINE - Nothing better

I helgen drar vi sør over og skal være der i hele påsken. Herregud som jeg gleder meg. Det skal bli godt å se mine lillesøster og hennes samboer og det skal bli deilig å bare nyte stillhet ved havet og kose meg glugg med familie og barna.

Jeg har i den anledningen fått ansvaret for å stelle i stand en tapas kveld slik jeg gjorde sist jeg var der! Gledes. Dette er noe av det kjekkeste jeg vet og derfor tenkte jeg å teste ut noen nye smaker. Om noen av dere har noen deilige tips så skrik gjerne ut! Jeg er en food lover uten like.


Om ikke lenge er det min bursdag også og da hadde jeg lyst å fikse i stand en deilig kveld med vin, tapas og spill med noen gode venner! Så det jeg ikke får prøvd den kommende uken skal så absolutt prøves ut da! Yey, snart 24 år jo! Neste år er det halvveis til 50 og jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg stort til den dagen. Det skal feires som bare det! Hehe.

Og skal mann ha god mat må en jo også ha god dessert. Churros er noe jeg prøvde for ikke så lenge siden da jeg var ute å spise med fine Celine, og jeg tror ærlig talt jeg aldri har smakt noe bedre. Det bare smeltet på tungen min. Med god vanlije is og helt varme churros så er det ikke annet enn en stor fest i munnen min. Haha. Flere som er enig i at det er smakfullt?

Tapasen til uken tror jeg blir ganske heftig så jeg funderer over å lage en enkel sjokolade fondant med iskrem og bær, men jeg er ikke helt sikkert på det enda. Vi får bare vente og se hva jeg ender opp med! Godt skal det i alle fall bli!

Likes

Comments

Jeg har virkelig fått sansen for dette. Du kan style det akkurat slik du ønsker og mikse og matche just as you like. Tenk deg blusen med en skinn bukse og høye hæler. Eller en skjorte kjole med korsett belte og sneakers? ME LIKE

Likes

Comments

Kan dere tro jeg ble tatt på sengen i dag eller? Herregud så glad jeg har vært idag. Virkelig en lykkedag om mann kan si det slik. Det har vært noen harde måneder og noen ganger lurte jeg på om jeg bare hadde en veldig vond drøm som jeg bare ikke klarte å våkne opp ifra og såg lenge etter det lyset som skal vise en i riktig retning og vise at det er goder i verden også - man må bare gjerne jobbe ekstra lenge etter det lyset. Og idag kom det jammen meg! Endelig var det lys i tunnelen og jeg har bare smilt fra øre til øre i hele dag.

Jeg skal nemlig til Ibiza sammen med mine fantastiske kollegaer fra forskjellige butikker og jeg kan ikke vente! Om 66 dager sitter vi på flyet til den solfylte plassen og om vi skal kose oss da! Herregud, jeg har ikke ord. Jeg skrek, Celine skrek og kunder såg merkelig på oss. Men fy søren for en lykke smed hun er <3 Så trist at hun skal tilbake til sin egen butikk og ikke være med meg hver eneste dag fremover. Men heldigvis har vi dater vi har planlagt og hun slipper nok ikke unna meg så lett. Men det er gleder i det også - for min kjære gode sjef kommer tilbake på mandag og det gledes så til de grader!! Jeg gleder meg så mye til å være sammen med henne og lære mer og utvikle meg enda mer! Celine har vært en sann mentor om en kan beskrive det slik og jeg har lært så latterlig mye av henne. Hun er så utrolig flink og har ett pågangsmot uten like! Flinke flinke deg <3 Håper du leser dette! Hehe.

Vell, Ibiza kan ikke komme fort nok og jeg skal telle dager og spare som bare pokker´n slik at jeg får så mye utav denne turen som overhode mulig! Også blir det jo så kjekt å møte andre BikBok jenter fra andre butikker også! Jippii. Nå skal jeg ligge meg med ett smil om munnen og leve på denne dagen en god stund fremover <3

Håper dere alle har hatt en like glad dag som det jeg har! Og i morgen er det jo helg. Jippi. Vi har planer hele helgen så vi snakkes på <3

Likes

Comments

Hei og god fredag da alle ❤️ håper dere har en suveren start på helgen og har supre planer om det enten er total relax eller super party!

Jeg sitter i skrivende øyeblikk å venter på min tur i frisør stolen. Dette blir så spennende!! Gleder meg så mye til å se hva som skjer med håret og hvordan denne helgen løper ut. Blir nok super gøy og en opplevelse rikere😀
Tenkte jeg bare skulle titte innom og ønske dere en kjempe flott helg!! Vi snakkes fortløpende! Og følg meg gjerne på Instagram på @cathrinetunes for å se behind the scene 😘

Likes

Comments

Vet du ikke hva du skal ha til middag idag? Ønsker du noe som går kjapt og enkelt og som samtidig smelter på tungen? Vell da har jeg det perfekte retten for deg! Du får alt på Rema 1000 og det smaker utsøkt. Du kan selvsagt velge akkurat den toppingen du selv måtte ønske. Her har jeg bare tatt det jeg selv er mest glad i. Stian skjønner ikke hvordan jeg klarer å spise pizza uten kjøtt, men denne her er såå god.

Du trenger ;

- pizzabunn

-pizzasaus

-mozzarella ost og cheddar

-serrano skinke/ pepperoni

-pinjekjerner

-ruccula

Følg anvisningen på bunnen og vips så har du er helt fantastisk god og deilig pizza!

Likes

Comments

Hei og happy mandag og ny uke da folkens! Her har det gått slag om slag hele dagen og jeg føler jeg ikke har gjort annet enn å stresse helt frem til jeg skulle på jobb - hvor jeg følte meg avslappet. Haha. Kan du tro?

I går så hadde jeg og guttene litt alene tid sammen og da var det en super anledning til å stelle i stand litt smoothie som vi alle er så glad i. Denne gang ble det en grønn en - og ja, den smaker himmelsk. Jeg er veldig glad i å utforske nye smaker og syns det er super kjekt når jeg får til noe vi alle liker (borsett fra S da) og denne gikk ned på høykant hos alle. Oliver hadde til slutt fått smoothie over både hele seg selv men også halve siden på genseren min som var vendt mot han. Haha. Smatting og slurping gjør vell slikt. Bare kos det <3


Det du trenger for å lage denne er egentlig ganske lite og du kan jo velge å vrake alt etter som.

-en liten skål avokado

-en liten skål banan

-en liten skål kiwi

-en liten skål grønnkål

-en liten skål mango

-en liten skål appelsinjuice

Og WROOM kjør!

Instagram HER og Facebook HER

Likes

Comments

Er du som meg og er så heldig å ha en jobb som du virkelig elsker? Som du føler du er i ditt ess og klarer å yte 110 prosent og bare gir jernet hver enste dag,hele dagen året rundt? Da er du heldig. Tenk så deilig det er, å ha en jobb som du vet du er skikkelig god i. Som du vet du mestrer. Som du vet gir tilbake og som sitter pris på deg og som ønsker å ha deg der. Det er deilig det. Tenk å ha en jobb der hver dag er forskjellig og du møter så mange flotte og gode mennesker. Ja, det finnes de dårlige dagene også, men de gode veier så veldig opp for dem.

Jeg føler meg så heldig som får lov til å være en del av ett team og en bransje som hele tiden er i forandring, som hele tiden driver for at du som ansatt og for at dere mennesker som kommer til oss skal ha det så godt som mulig. Jeg føler meg så heldig som har så fantastiske mennesker å jobbe med. Som alltid har ett smil og en god samtale på lager. Som hører deg og som er mer enn bare en kollega men som også er din venn. For det er i alle fall slik jeg føler det. At vi alle er en stor jentegjeng som er så heldig å får tjene til livets gang mens vi er sammen.

Jeg mener at når en har ett godt team å jobbe sammen med så blir en også en bedre person. Du yter mer, du smiler mer og du er mer positiv enn hvis du hadde hatt en jobb hvor du følte du bare måtte gå på jobb for det var jobb. Om dere skjønner? Hvis du har en jobb, en gjeng hvor du føler deg hjemme og som i tillegg pusher deg det lille ekstra for at du skal gi det lille ekstra så er det gull verdt. Det er AMAZING.

For hva er det vell å ha en jobb om du ikke trives? Om du egentlig ikke vil dra dit idag for du føler deg ikke velkommen? Du kommer jo garantert ikke til å bli i den jobben lenge,eller hva? Da er det enten på tide å se etter en annen hvor du føler at du kommer til å bli en del av en gjeng, eller revurdere bransjen du er innen.

Jeg håper i alle fall fra mitt innerste at dere alle der ute har en jobb hvor dere føler dere hjemme, hvor dere blir tatt godt i mot og behandlet som en venn og hvor dere føler at dere blir sett og anerkjent. Vi er jo alle med på å skape dette landet og de trenger mennesker som er på sitt beste hele tiden. Og det blir en jo ikke om man ikke trives. Go be the best version of you and LOVE it.

Likes

Comments

Er det flere enn bare jeg som trenger en reise buddy? Jeg er i alle fall hjertelig åpen for å møte nye mennesker og få nye bekjentskaper! Jeg har så lyst å dra til så mange forskjellige flotte plasser rundt om i verden. Jeg vil oppleve Irland på grunn av naturen, jeg vil til Cannes for å oppleve hele atmosfæren der - å gå langs rivieraen og bare nyte synet med ett glass vin i hånden, jeg vil reise til New York for å shoppe og spise, jeg vil Dubai og kjøre ørken safari, jeg vil til Roma for å se arkitekturen og ja. Jeg vil så meget! Og jeg er vell ikke alene om det? Tenk så mange fantastiske plasser det finnes der ute? Som bare venter på at vi skal oppleve dem, nyte og ta med oss både opplevelser og inspirasjon og minner hjem igjen. Det freden du får i sjelen av å være på reise. Om det så bare er noen timer vekk fra hjemmet er så bedagelig og så god. Reise! Det skal jeg gjøre mye i livet ass. Om ikke nå så når guttene er blitt eldre. Men de koser seg jo så sammen med sin far også så det sitter ikke en stopper. Økonomien kanskje. Men det er vell derfor vi har sparekonto og sparegris? Hihi. La oss i det minste tenke slik! Jeg vil oppleve og se ting! Jeg vil gjøre så meget.

Likes

Comments