Denne filmen var jeg litt skeptisk til, men etter å ha sett den sammen med min sønn på snart 3 år så syntes jeg den var veldig morsom og fengene.

Denne går her hjemme hos oss opp til noen ganger i løpet av en dag. Selv syntes jeg det er en fantastisk film som burte sees 👍🏻 Har blitt utrolig glad i den sangen som blir sunget på slutten av filmen.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Bilde jeg legger ut er jo redigert 😊 Nå har det seg slik at jeg har aldri vært noe spesielt flink til å sminke meg. Har stort sett gått i maskara og litt på øyebryna. Så mitt høyeste ønske før bryllupet mitt til neste år er å lære meg slik type sminke. Hvilken type foundationen som passer og resten av hele sminke pakka.
Ser jo bare min datter på 15 år er jo helt rå på sminke seg. Vil jo gjerne se litt freshere ut ansiktet enn det jeg gjør nå om dagen. Tar meg av to tvilling gutter på 8 uker og enn skal jo da ha en rask sminke på. For dem har jo ikke tålmodighet.

Likes

Comments

Ja nå går det mot slutten og vi får snart møte guttene våre for første gang. Er godt jeg får planlagt keisersnitt og slipper å føde normalt. Hadde ikke fått lov til å føde heler, siden begge to ligger tverrleie i magen. Det har dem så å si gjort under hele svangerskapet 😊
Har mange tanker rundt det med keisersnitte og hvordan det vil bli etterpå. Har noen venner som har sakt at enn ikke kan løfte mere enn hva ungene veier frem til såre er grodd. Gleder meg så til å få holde dem i armene mine snart. Og det er jo også siste svangerskapet mitt. Så det skal nyttes til siste slutt og masse kos med dem små
💙💙

Likes

Comments

Ja magen den vokser og vokser om dagen. Merker mere å mere at jeg går rundt å bærer på to stykker. Kroppen er veldig sliten nå og jeg føler meg klar til å få dem ut. Men greit at dem er der inne noen uker til jeg har kommet i uke 35. Er glad for hver dag dem er i magen, jo bedre klare dem seg ute når dem kommer til verden. Di har enda ikke sund seg ned. Gjør dem ikke det så blir det planlagt keisersnitt på meg. Får ikke lov til å føde normalt når dem ikke er er snudd.
Koser meg veldig også om dagen. Er jo siste graviditeten for min del. Da har jeg fire fantastiske barn som vi har stor glede av i fremtiden.
❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Ble en liten tur innom føden i dag kl.05.00 for jeg våkna med så sterke smerter i høyre siden på magen. Ringte inn å fikk beskjed om å komme inn til en sjekk siden jeg venter tvillinger. Måte puste meg igjennom 4 tak i løpet av 15 min på moran og det var ikke moro.
Noe av det værste jeg har opplevd noen gang i et svangerskap. Alt så fint ut på ultralyd. Men fikk beskjed om at livmor halsen hadde godt fra 42 mm til 27 mm på fire uker og det kan skje når enn venter tvillinger. Fikk beskjed om å ta det med ro. Skal på ny sjekk igjen på mandag. Fikk lov å dra hjem etter to timer på føden i dag. Så har holdt meg på sofaen stort sett hele dagen mens minsten har lekt og sovet.
Nå blir det å slappe av for fullt siden samboer har kommet hjem.

Likes

Comments

Ja så satt man her da for å se hvilket navn enn skal velge til tvillingene. Er jo på tide å finne det ut nå som det nærmer seg også. Syntes det er så mye vanskeligere å finne ut navn når dem er to enn bare en. Vil jo også at det skal passe sammen dem navna vi velger. De to første gangene så var det enkelt å velge navn, men nå står vi helt fast på hva vi ønsker 💙
Syntes det er greit å ha det klart før dem kommer til verden og oss. Får nok sette meg litt ned nå og sammen med samboeren min i kveld. Han er jo litt kresen når det kommer til navn på guttene våre. Så får smøre meg med tålmodighet til tider
😝😊😁

Likes

Comments

Ja i morgen er det å møte opp på føden der alt skal skje. Ble vist litt forandringer hos gyn i morgen. Skulle egentlig vært hos min faste time på gyn avdelingen, men slik ble det ikke. Fikk en telefon om å møte opp på føden og ta en prat med overlegen der i morgen og ha en vanlig rutine kontroll. Men så blir nok snakk om hvilken forløsning jeg kommer til å få.
Håper på keisersnitt når det er to stykker som skal ut om ikke alt for lenge. Syntes det har gått så fort denne siste gangen nå. Gleder meg veldig til guttene kommer snart. Er så spent i morgen at jeg klare ikke vente stort lenger. Krysser fingrene for at alt går min vei i morgen
❤️❤️

Likes

Comments

Er litt tyngre å gå med to i magen enn en. Føler jeg ikke får gjort nok som jeg gjorde når jeg bar på en i magen. Får ofte kynnere også når jeg gjør noe. Så med andre ord der er tungt å gå gravid om dagen. Men gleder meg så til dem kommer etter vært. Er jo enda 14 uker igjen til dem er her.
Men som sakt det kan også være mindre uker til dem kommer. For som regel så kommer tvillinger før termin har jeg fått beskjed om. Så regner med at vi får se dem i desember en gang
❤️❤️har også en liten gutt på 2,5 år som gleder seg veldig til dem kommer. Han går rundt hele tiden å snakker om det å koser magen min. Han skulle nok ønske at dem bar her nå. Men jo lengre dem er i magen jo bedre har dem det der og på ut siden seinere.

Likes

Comments

Stakkar lille gutten vår som har vært våken siden kl.04.00 i dag og ikke var i form. Første gangen han har fått omgangssyken i alder av 2,5 år. Er vondt ånde han kaste opp og gråte her. For ingen ting hjelper når vi prøver å hjelpe han når det kommer.
Vaskemaskin har gått en gang alt nå i dag. Flere blir det nok også. Godt pappen kom hjemme hjalp meg her. For jeg hadde ikke klart det nå som jeg går gravid og ikke tåler lukter i det hele tatt. Nå så sover dem begge to her på sofaen. Og jeg er like trøtt selv her jeg sitter og ser på dem. Ikke hver dag enn er oppe så tidlig som i dag. Krysser fingrene for at det er over til i morgen og at vi andre slipper unna det her.
❤️❤️

Likes

Comments

Gud å tiden har gått fort siden vi fant ut at vi venter tvillinger. Alt halvveis i svangerskapet. Hvor har tiden blitt av egentlig. Nå kommer dem til å komme i desember så ser virkelig frem til å få holde dem om ikke alt for lenge. Ikke mye vi mangler heler til dem to små. Er godt med arv tøy også. Blir jo noe nytt da.
Har en liten kar på 2 år som koser magen og prater om babyene hver dag. Han er så opptatt av dem. Han vil jo gjerne se dem nå han da, men ikke lett å forklare ham att vi må vente.

Likes

Comments