MODELL : KRISTINA ENGEN

FOTOGRAFI: MEG

MAKEUP HÅR STYLING: MEG

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

GYPSYLOVINLIGHT

Hvis du trenger Sommer boost, får du det garantert hvis du klikker deg inn på denne kontoen! hun mikser og trikser med alt fra ringer, hatter og klær. og alle de nydelige strendene hun er på - får jeg bare lyst til å bestille meg en billett til varmere strøk. personlig elsker jeg denne sofistikerte stilen! hun har også egen nettbutikk som du kan kjøpe masse godbiter fra - http://www.gypsylovinlight.com
elena_shumilova_

hvis du brenner for foto like sterkt som meg, kommer du til å elske de bildene denne dama tar! for en fotograf og for en redigering. jeg henter nesten all min inspirasjon fra denne kontoen. så gammeldagse og varme bilder gjør stemningen så yndig!


KRAFTIMAGE

denne mannen kan å fotografere. jeg elsker det nostalgiske som gjennspeiler seg i bildene hans. her også henter jeg masse inspirasjon fra!


moostwanted

denne kontoen er for de som elsker smykker og klær i boehmsk/country style. jeg digger denne stilen så behagelig og så ladeback. de har også egen nettside hvor du kan bestille disse herlige smykkene og tøffe klærne - http://www.moostwanted.com

disfunkshionmag

her får dere inspirajson alt fra klær,smykker og turer i diverse magasiner. må bare innom denne kontoen for bildene sine skyld, de er bare så smakfulle å se på! http://dfsmag.com


BYPIAS

bypias designer klær i lin, som bare gjør det hele veldig romantisk og behagelig.! i tillegg har hun interiør som inspirerer meg veldig! http://www.linenbypias.fiNYTTIHUS

nyttihus har mye interiør og klær å by på i behagelige materialer. nettsiden finner du her - http://www.nyttihus.no

på en sånn regndag som denne, er det deilig å sitte inne og sluke til seg litt inspirasjon som dette! ha en fin dag videre!

Likes

Comments

Idag hadde vi søsteren min og begge tantejentene på besøk. Hun farget håret mitt og gjorde neglene mine sommerfine. Jeg er så heldig som har en så dyktig søster til å fikse på meg det ene og det andre, jeg derimot eier ikke tålmodighet for slike ting! I tillegg koster det meg ingenting! Jeg ble hvertfall strålende fornøyd med resultatet! Jeg liker best det naturlige, så det ble en naturlig sommer look på både neglene og håret! Husk at søndagen trenger ikke å være en kjedelig dag, bruk den fornuftig og godt som alle andre uke dager!

?

Likes

Comments

Jeg må bare få lov til å skryte og være stolt av den dotten av en hund jeg har! Hun er virkelig noe for seg selv. Hun kan være en pest og plage til tider, men jeg hadde virkelig ikke klart meg uten - spesielt på tyngre dager. Nå har hun fulgt meg gjennom tykt og tynt i 6 år og tanken på at jeg en dag skal miste henne, gjør meg vondt tvers igjennom! Men det er forhåpentligvis fler år til!

Om jeg dånte av denne, helt klart ?

I S A D O R A  


Sånn, nå er jeg ferdig med å skryte! Snart helg og jobbing på meg - ha en fortsatt fin dag! 


 

Likes

Comments

-Sponset-

Jeg blir ikke lett overbevist av slike ting, men nettopp denne lille saken tror jeg faktisk kan gjøre underverker. Jeg har slitt lenge med kviser gjennom årene og har nå som dere vet fått behandling for det. Men enda er det arr som gjenstår, istedet for å vente 6 mnd med laser behandling, er Swiss Skin Renewal fra Swiss Clinic midt i blinken! Jeg har hørt veldig mye bra om den, og at den tydeligvis skal redusere synlighet alt fra cellulitter på beina og arr i ansiktet etter bare noen få uker. Denne er virkelig verdt å prøve!!!

Anti Cellulite består av tre produkter som fungerer slik:
Swiss Body Roller er en bred hudroller for store overflater, som åpner opp huden og setter fart på kollagenproduksjonen. Det følger også med 2 stk "Swiss Eraser" : et serum til bruk på kvelden og en krem til bruk på dagen. Serumet og kremen inneholder hele 14% aktive ingredienser med bevist effekt mot cellulitter i kliniske studier. Man kan forvente seg resultat etter bare 6-8 uker.

 

Jeg selv missliker sterkt unaturlige fikseringer på ansikt og kropp, men denne kan gjøre deg all natural profesjonellt hjemme hos deg selv og dette kitet får du for en brøkdel av hva du ellers måtte ha betalt for i salong! Klikk mirakelet hjem i posten HER for  kun 1275NOK - bruk rabatt koden BLOGG

 

Likes

Comments

Som den fjær jenta jeg er har jeg lenge siklet og letet etter langt fjærbånd til håret, men har bare ikke funnet den perfekte hverken i butikkene eller på nettet, så da bestemte jeg meg for å lage ett selv! Jeg kjøpte ett enkelt billig bånd fra hm som ble helt perfekt å bruke og noen fjær jeg hadde liggende hjemme. Med ett bånd, fjær og lim ble det akkurat slik jeg hadde sett for meg! Kjempe enkelt og ett must for sommeren min!

Med litt saltvannspray og denne finsaken i håret er du pyntet ferdig! Nå er jeg fornøyd og kan med stolthet bære dette på hodet mitt i sommer ? hehe.. 

 Ha en herlig midtsommer feiring - Hugs.

Likes

Comments

Hei dere, nå er det lenge siden jeg har gitt lyd fra meg og det er en grunn for det! Jeg mistet jo jobben som sagt i desember og har ikke hatt jobb siden, så den siste tiden har gått til å være nedfor og føle seg som dritt, rett og slett! Men NÅ dere, har jeg endelig fått meg jobb hos vero moda, som jeg tror er en ganske så bra jobb også! Jeg er veldig letta og jeg ser lysere på fremtiden min igjen..Jeg gleder meg skikkelig til å komme igang med jobbing og ikke minst fungere i hverdagen! På lørdag var jeg med litt som assistent, men imorgen begynner opplæringen og jeg både gruer å gleder meg, men det er bra tenker jeg! Det er kanskje ikke så spennende nyhet for dere, men for meg er det en kjempe nyhet hver eneste dag! Juhuuuu, jeg er så glad for at de ga meg en slik mulighet. De er veldig strenge på at salgsnivået skal være høyt og det er fin erfaring for meg, siden jeg har en stor drøm om å åpne min egen lille butikk engang i fremtiden:) OOOG imorgen er min siste kontroll hos hudlegen min og den siste blodprøva skal tas, for å se om alt er i orden med kroppen min! FOR en god start på uka, sier jeg bare:)

Er litt trist for at lille bebis har forlatt meg. Måtte levere henne hjem til foreldrene mine igår, siden hun ikke klarer å være alene her hjemme når både jeg og T er borte! Men henter henne så fort jeg har muligheten igjen, for er så stille her uten henne, så det gleder jeg meg til:)

Har dere hatt en fin pinsehelg? for min del har jeg bare tatt det helt med ro med samboer og familie. ? Hugs.

Likes

Comments

FOR ett vær det var igår! åååh, jeg kjenner sommeren bare smyger seg innpå og det gjør noe med kroppen og sjela mi! Igår gikk dagen til fotografering av Kaia igjen - og det ble selvsagt min egen elskbare stil bohemian preg i bildene - jeg gjorde bare de litt mer softe! Her er mitt fav bilde ? jeg legger ut resten av bildene fra fotoshooten på fb siden min - Cathrine Foto.

Modell - Kaia Gulli

Makeup/stylist - Meg

Fotograf - Meg

På veien hjem til meg stoppet vi innom butikken og belønnet oss med frukt og sjokolade:)

Når man er så trygge på hverandre blir samarbeidet ikke annet enn BRA + at været strålte for oss hele dagen! was a good wrap!!!

Nå skal jeg fikse litt i heimen og stelle med bunaden min, så den blir sittende helt perfekt imorgen! Ha en god lørdag!

 

?CathrineFoto

Likes

Comments

Igår tok jeg som sagt turen til Kaia for å ta bilder og for å få en liten update i hva som skjer i livet hennes! Jeg stylet henne før vi gikk ut for å lete etter en kul graffiti vegg, og vi fant en ganske så bra en - Vi fant et sted ved blå, hvor det blåste litt, så hun fikk litt føn i håret. Jeg synes bildene selv ble shit kule og hun gjorde en knallbra jobb foran kamera! Meget fornøyd...Shooten i seg selv gikk veldig fort, så vi tuslet hjem igjen etter en halvtime - stoppet og tok med en pizza på veien og bare koste oss under dyna på sofaen med voice på fjernsynet! Nå har jeg sittet i noen timer å redigert bildene og hørt på deilig country musikk - da koser jeg meg og her er resultatet på et av mine beste pic - legger ut resten av bildene på "Ilbråten Photography" siden på FB.

Model: Kaia Gulli

Makeup: Cathrine Ilbråten

Fotograf: Cathrine IlbråtenMåtte jo ha en selfie med min skjønne modell ?Nå skal jeg vekke min kjære samboer som sover skjønnhetsøvnen sin etter jobb og sette på en god lørdagsfilm og spise masse godis - Ha en awesome lørdag alle sammen!

? CathrineFoto

 


Likes

Comments

Nå går turen straks til tigerstaden hvor jeg skal ha en etterlengtet dag med venninnen min Kaia - Skal sminke, style og fotografere henne litt idag - Går for en litt ladeback street look, tror det kan bli kult og dette var noe hun ønsket selv! Bildene deler jeg med dere litt senere. Det er også duket for ukens tacokveld og voice på tv med samboer - han har vært borte inatt, noe som gjorde til at jeg ikke sovnet før 03.30, og stod opp 12.30, Men det kan også skyldes hotelcæsar og bloggerne på senga, hah! Men skal bli godt å slenge seg i armkroken hans igjen ikveld! Ha en SOLfyllt fredag og en god 1.mai - nyt været, det er jo helt fantastisk! ? Cathrine

Likes

Comments