Hej derude.

Nu er det jo ferie og hvis du mangler noget at se, hvilket du sikkert gør ahaha. Så ville jeg lige komme med 3 gode Netflix serier, som jeg kan anbefale.

1. Pretty Little Liars

Hold nu op, hvor jeg dog elsker PLL altså Pretty Little Liars. Det handler egentlig bare, om 5 piger som er bedsteveninder og de er taget på sommerferie sammen, hvor en af pigerne lige pludselig er forsvundet. Og pigerne har så den her stalker, som de ikke ved hvem er, men navngiver sig selv "A" og udsætter pigerne for nogle uhyggelige ting eller hvad man nu kan kalde det. Der er 6 sæsoner på Netflix lige nu og det sidste sæson er på vej.


2. Riverdale

Riverdale er en ny serie på Netflix (Næsten ny). Men det er den her by, som hedder Riverdale. Det handler om de unge på Riverdale High, som har samme problemer, som "normale" skoler har bare, at der er mere drama her og lidt mere gys over det. Der er lige blevet lavet sæson 2 af Riverdale og der kommer et afsnit en gang om ugen, af 2 sæson.


3. Good Witch

Jeg er lige startet på den her serie eller er faktisk lige nået til sæson 2 og der er 3 sæsoner. Den handler om en familie, altså en mor, 2 døtre og en søn, mener jeg. Som har en lidt magisk evne, altså ikke overvurderet overhovedet. De ejer så et lille hotel/vandrehjem ved navn Grey House, hvor de også selv bor. Der er så kommet en ny nabo. En mand og hans søn, som er kommet fra New York og skal bo i Middleton. Manden er uddannet læge og bliver så læge i Middleton. Ham og moren, får et godt forhold og de har begge tilfældets, at de hjælper andre.


Håber du kunne bruge det her til noget. Alle serierne indeholder lidt kærlighed og drama, da det er noget af det, jeg selv elsker rigtig meget, ved både serier og film.

- Cathrine

Likes

Comments