Sådan fik jeg færre urenheder // Jeg tester LACTOClear

//Produktet er betalt og sponsoreret af LACTOClear//

Hej bloggen.

Længe siden jeg har blogget, men har dsv haft rigtigt travlt.

Jeg har været så heldig at få sponsorert nogle produkter fra LACTOClear, som er produkter mod acne. Mange produkter har det med at give tør hud, men det her produkt har ikke en vane med at give tør hud. Produketterne er uden Parfume, Parabener, Farvestoffer, Salicylsyre og Benzoylperoxid.

Efter bare få uger skulle man kunne se synlige resultater. Typisk ville der være færre urenheder, mindre rødme og et friskere udseende.

Jeg glæder mig til at teste de her produkter. I kan følge med lige her, hvordan det er gået for mig.


Førsethåndindtryk af produkterne:

Jeg blev ret overrasket, da jeg åbnede pakken, da jeg modtog den. Selvfølgelig på den gode måde. I kassen var der et lille håndskrevet brev, hvor der stod "God fornøjelse". Hvilket jeg syntes er rigtigt fedt. Produkterne var fint pakket ind i noget pink silkepapir.

Emblagen produkterne er i, er meget enkel. Det kan jeg godt lide. Hver Produkt har sin egen farve på toppen, som ser ret fedt ud.

Selve produkterne ser ret gode ud. Kvaliteten føles ret god. Det virker ikke til at være et billigt produkt. Jeg kan godt lide duften på produkterne. Det er en helt almindelig neutral duft med en lidt frisk duft.

Første Dag:

Jeg brugte alle tre produkter første dag. Jeg blev ret positiv over produkterne. Min hud blev SÅ blød af dem. Dagen efter lå min makeup også megete pænere på min hud. Det kommenterede min mor også på. Der er ikke så meget at sige til det på første dagen, da det ikke rigtigt har nogen virkning der.


Første uge:

Efter en uge kunne jeg allerede se forskel. Jeg har fået færre urenheder, og de røde pigmenter i min hud var formindsket. Jeg kan tydeligt se det på min kindben, hvor min hud gerne er slemmest. Min hud er mere jævn, og der er ikke nogen bumser som popper frem i huden.

Første måned:

Efter en måned, er der sket en stor forskel. Jeg har slet ikke lige så mange røde pigmenter i huden, som jeg havde før. Jeg har fået mange komplimenter, med at min hud er blevet en hel del bedere.

Jeg har stadig lidt pigmenter i huden. Men det er ikke noget som man ikke kan dække.

Vil dsv ikke lægge før og efter billeder ind, da det er ret grænseoverskridende for mig.


Kan klart anbefale LACTOClear

Jeg syntes at de her produkter er over al forventning. Jeg havde slet ikke forventet en virkning. Jeg har fåret færre urenhedder, og det er jeg virkelig glad for. For det gør også at jeg kan gå med mindre makeup, da jeg ikke skal dække nær så meget.

Mit humør var rigtigt påvirket i de perioder hvor min hud var rigtigt slem. Jeg blev hurtigt meget sur, eller ked af det. Men det sker ikke mere, for ved at min hud er i forbedring, og det bliver jeg kun glad af.

Hvis i kunne tænke jer at købe de her lækre produkter, kan i købe dem på linket nedenunder.


Køb det >>HER<<

Følg deres facebookside >>HER<<


Håber i kunne lide det her indlæg. Det har ihvertfald været spændene at teste produkterne, og komme med en tilbagemeldning.

-XOXO

Synes godt om

Kommentarer