Min aftenrutine

Hej bloggen.

I dette indlæg vil jeg vise hvad jeg bruger af produkter, inden jeg går i seng.

Jeg er ikke den største forbruger af cremer og andre ting. Men alligevel vil jeg vise hvad jeg bruger, inden jeg lægger mig unden dynen for at sove.


Det første jeg gør om aftenen, er at tage en dejligt varmt bad. I badet bruger jeg min face wash, som er fra LACTOClear. Jeg bruger den til, at vaske mit ansigt i badet så det er nemmere at få makeuppen af når jeg kommer dertil.

Når badet er taget, er det til til at fjerne resterne fra makeuppen. Og der bruger jeg to ting. Min Rense Mælk fra Matas's eget mærke og min NIVEA øjenmakeup fjerner. Jeg elsker virkelig de her to makeupfjernere. Rensemælken renser virkelig meget, og efterlader huden mega blød! NIVEA fjereneren er kun til øjnene, og den fjerner det mega nemt da der er en olie i. Lige siden jeg købte den første gang, har jeg haft den lige siden.!

Til at fjerne makeuppen med, bruger jeg baby pads. Som faktisk er til babyer. Men jeg synes de er mega gode, da de er bløde og tykke. Jeg plejer at klippe dem ud i 4 stykker, så de er på størelse med en almindelig vatrondel.

Bag efter skal huden selvfølgelig plejes, så jeg bruger to cremer. (Hvis du har set mit indlæg om LACTOClear, så har du set den ene creme før.) Den første creme jeg bruger er Active creme fra LACTOCler, som er mod urenheder. Den anden creme jeg bruger er Neutral Facecreme, som er uden parabener, farvestoffer og parfume.

Jeg forsøger at holde alle mine produkter neutrale med indholdet. Da jeg ikke har lyst til at give huden de forkerte ting.

Håber i kunne lide dette indlæg.

-XOXO


  • Om mig

Synes godt om

Kommentarer