Det var ett tag sedan som jag gjorde ett inlägg, det har varit mycket med jobb och barnen.
nu ligger jag hemma med ryggont pga att jag lyfte fel i fredags så jag kände hur mina rygg kotor trycktes ihop, jag har varit på jobbet måndag och tisdag, men i morse så kunde jag knappt komma upp ur sängen jag fick åla mig ut. Så det fick bli att stanna hemma idag, då passar jag på att kolla på serien riverdale på Netflix.
Det är verkligen en chickflick serie men jag kan rekommendera den man blir lite besatt.

💋CATTIZ

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En underbar födelsedag hade jag, fick en del saker 😍 allt är inte med på denna bild

💋CATTIZ

Likes

Comments

Detta är jag när jag är 8 år. Min mamma lämnar blodplasma och de skulle kolla min portacath, denna bild skulle vara med i en tidning. För dom som är intresserade så kan jag berätta vidare om denna tuffa del av mitt liv.

💋CATTIZ

Likes

Comments

Denna vecka har varit en av dom jobbigaste veckorna på länge.
Min son som har special begåvning (ADHD/Asberger) som jag brukar säga har haft det jätte tufft samt min fibromyalgi har spökat som sjutton, har legat i för att kunna gå ner i vikt min nya vikt ser jag i morgon och jag hoppas på att den gått ner efter denna vecka men varje gång det känns som om livet ger upp så kliver man upp starkare än någonsin ❤ Men helgen avslutades på ett toppen sätt med 9+30 års fest med God hemlagad thaimat och dryck

      💋Cattiz

💋CATTIZ

Likes

Comments

Dag 2 på mitt nya liv och det startar jag med chiapudding toppat med hallon, på bussen på väg till jobbet.

chips puddingen gjorde jag idag med vanlig mjölk men går också bra med havre-soja eller rismjölk.

💋CATTIZ

Likes

Comments

Nu har jag bestämt mig för att gå ner i vikt igen. Denna sommar och höst har jag njutit av en massa gott, samt att jag blivit så sjukt beroende av godis, har ätit godis och druckigt läsk varje dag, man känner i kroppen att det gått för långt nu.
Så jag har bestämt att sluta med godis och snacks samt läsk för ett bra tag nu.

Jag kommer att väga mig en gång i veckan och lägga ut en ny bild på resultatet som sker. Jag ska också börja träna igen det var ju ett tag sedan som jag satte min fot på gymmet.

Min start vikt är 57.9 kg 

💋CATTIZ

Likes

Comments

Idag blev det mys middag med syster och hennes familj

💋CATTIZ

Likes

Comments

I tisdag var vi hos läkaren och lämnade in de sista avföringsproverna, som vi har kämpat med, i 3 veckor eftersom lillfia inte bajsar varje dag och inte alltid hemma. Så det har varit många resor fram och tillbaka till läkaren och laboratoriumet.

Igår var vi hos en ny läkaren, vi har inte varit på sachsska barnmottagning på ett tag, vi har besökt vårdcentralen några gånger och fick äntligen en remiss dit. Vi fick en helt underbar läkare och så pedagogisk hon var, hon pratade och frågade olika frågor till Tindra-felicia som hon svarade glatt på.
Vi fick röntga magen och ta blodprover igen. Är så himla stolt över denna lilla tjej och så mycket som hon har fått gått igenom sen hon kom ut till världen. precis som jag när jag var liten.

                       💋 Cattiz

💋CATTIZ

Likes

Comments

Idag blev det vabb med Lill fia, så vi började ett projekt vi ska bygga en drake så vi började med vingarna och huvudet. nu ska allt torka tills i morgon så fortsättning följer......

          💋Cattiz

💋CATTIZ

Likes

Comments

God morgon allesammans
Idag är en dag då man känner sig rastlös, men man har ingen styrka i kroppen för att orka göra något.
Smärtan man har i kroppen efter denna vecka och all kyla som har varit är tung.
Hoppas att jag får lite styrka för att åka och köpa värmekläder och värme sulor till skorna så smärtan kan underlättas denna vinter.
💋 Cattiz

Eftersom energin är låg, tänkte jag starta min dag med en egen gjord energi dryck som är utan tillsatt socker och E ämnen.

Recept

1 dl vatten
1 färsk ingefära (mellanstor)
1 gurka
1 dl persilja (helst färsk)
1/2 citron

Gör så här

1: Tvätta gurkan, persiljan
2: Skala ingefäran och dela den i bitar
3: Dela gurkan i bitar
4: Lägg alla ingredienser i en mixer och mixa
5: Pressa ner den halva citronen och mixa

lägg i kylskåpet och drick några gånger om dagen och du kommer att känna att du får mer energi, och kroppen kommer att tacka dig.

💋 Cattiz

💋CATTIZ

Likes

Comments