16 februar

Min dagHey allesammen. 😘👍

Så er jeg næsten lige kommet hjem fra Tjekkiet.


I går var jeg ude at stå på Horní Domky som er der hvor man ifølge mig står hvis man er lidt mere Pro end os andre. Det var mega fedt der ude, udsigten var fantastisk. Jeg tror faktisk stort set alle af os var med ude på Horní Domky. Jeg nåede kun at falde 3 gange, men en af gangene fik jeg et underligt vrid i mit knæ så det begyndte at gøre ondt.
Louise (Loui), Isabella og jeg tog fejl med hvad klokken var, vi skulle først mødes kl 15:45, men vi mødte nogen voksne nede ved busstoppestedet kl ca. 14:45.

Da vi så kom hjem gik vi i bad og efter det over med vores ski udstyr (hjelm, ski, skistøvler og ski stave), da vi så havde gjort det gik vi i Tesco (butikken der ligger næsten lige overfor hotellet) og købte noget slik til hjem turen. Og så kom det hektiske alle skulle have deres tasker med ned til bussen. Der var pladsmangel i entréen så vi stod næsten skulder mod skulder.

Vi kørte hjemad da kl blev ca. 19:40. Hjem turen gik faktisk stille og roligt. I starten var der lidt larm, men jo længere hen på aftenen vi kom jo mere stille blev der fordi folk lagde sig til at sove. Da klokken blev omkring 01:40 kørte vi ind omkring McDonalds, det tog så omkring en time inden vi kørte videre.

Vi ankom til Skanderborg kl ca 08:30 og sagde farvel til hinanden og de voksne.

Alt i alt en mega fantastisk god tur som jeg da helt klart overvejer at tage med på igen.

Det var så det fir min tur til Tjekkiet. Jeg håber i har en god ferie.

Ses.

  • Min dag

Synes godt om

Kommentarer