Header

Inlägget innehåller adlinks

Igår fick jag min limited edition från Glossybox av Maria Nila! Äntligen! :D Jag blev väldigt glad när jag öppnade den. De produkterna jag redan visste att vi skulle få var Colour Refresh White Mix, sedan fick vi välja själva färg på den andra - jag valde Pink Pop, men nu i efterhand ångrar jag mig lite faktiskt, haha. Jag känner nu att jag skulle ha valt Autumn Red eller liknande, men jaja. Jag får byta den eller 'just go for it!' och sporta rosa i håret för första gången, haha, det var väl lite tanken när jag valde färgen. Sedan kan ju blanda ut den med den vita (white mix) för att få fram en ljusare rosa. Vad tycker ni? :P

De andra produkterna i boxen består av:

* Structure Repair Leave in cream som man ska applicera i handdukstorkat hår och alltså inte sköljas ur. Ska bli spännande att använda den då mitt hår verkligen behöver en sådan kur då det är både slitet och torrt. Hoppas att denna kan hjälpa lite.

* Head & Hair Heal Shampoo och balsam som är antiinflammatoriska ska stimulera hårtillväxten. Ska också bli kul att testa dessa.

* Cream Heat Spray som är ett värmeskydd vid värmebehandling av håret. Har inte haft ett värmeskydd på ett bra tag och jag gillade denna väldigt mycket från en tidigare box, så jag blev mycket glad för denna.

Är du nyfiken på Glossybox? Kika in vettja! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Instagram@catarinas.se

© Catarina Jonsson 2016-2017
kontakt@catarinas.se