Header

Idag var det första, riktiga dagen på praktiken. Men idag gick jag mest jag tittade och observerade. Lite som på fältstudien förra veckan. Imorgon och alla dagar framöver kommer jag börja arbeta mer självständigt för varje dag. Kommer bli väldigt mycket läkemedel vilket jag tycker är väldigt kul! :)

Börjar kl 7 varje morgon fram till torsdag och slutar vid 15. Fredag-söndag är jag ledig. Ska försöka trycka in lite plugg också. På torsdag har jag också en workshop där jag kommer träna på lite kliniska färdigheter som vi senare kommer att examineras på om några veckor. Den är frivillig men självklart ska man ta vara på denna möjlighet.

Inatt regnade det ordentligt! Det smattrade på fönstret väldigt högt, så högt att jag vaknade mitt i natten och kunde inte somna om på ett tag. Detta är väldigt irriterande, speciellt när man ska gå upp halv sex för att göra sig iordning och åka till sjukhuset. Usch, nej. Inte kul.

Nu dricker jag min koffein- och laktosfria kaffe och ska just precis öppna min Glossybox (Maria Nila) som väntade i brevlådan är jag kom hem! :D Lägger ut innehållet i ett separat inlägg senare.

Likes

Comments

Instagram@catarinas.se

© Catarina Jonsson 2016-2018