Lät citaten tala.... All bullshit har fått mig så mycket starkare. Va så bra så att ingen kan ignorera dig. Låt mig va den personen som lyser med dig. Tre citat som jag faktiskt hittade på internet och jag fastnade vid de direkt. 
Vilket är ert favorit citat som får er peppade? Eller ni kanske har flera som ni gillar? 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Detta blir en sorts av "tag" fast inga frågor utan jag kommer skriva upp 10 saker som jag älskar med hösten. Finns ju klart både bra och sämre saker med hösten men för att inte bli för negativ så idag kör vi på med saker som jag älskar.

* Färgerna. Behöver jag ens säga något mer? Färgerna på hösten är så fint, löven som ligger på marken i olika färger.
* Mysiga inne dagar med en varm filt, en bra film och något varmt att dricka. MYYYS!
*Regnet. IN LOVE WITH THE RAIN. Så länge jag har ett paraply/ under tak eller är inne.
*Okej att vara trött. Att vara trött är nog något alla är på hösten, sega dagar och jobbigt väder vem blir inte trött av det?
*Varma drycker, yummy! En kall dag och någon varm dryck. LIFE.

​* Känslan att det snart är jul. JUST LOVE IT. När man räknar ner inför julen, man ser folk börjar julpynta i affärer, mörkare dagar och massa med ljus. 
* Mysiga tröjor. Stickade och fluffiga tröjor på hösten, när man fryser och myser i en stor mysig tröja. 
* Brasor/ öppnaspisar. MYYS faktor. Sitta framför en brasa med vänner och bara prata och ha roligt. 
*Börjar bli okej att lyssna på julmusik. hehe kanske lite tidigt men so what. Det är inte sommar i alla fall.
* Modet, polotröjor, stövlar/ boots, någon höstig väska, mörka kläder och naglar och mörka läppar.. Älska det. 

Likes

Comments

​Idag tänkte jag köra på en "the birthday tag" då jag fyllde 18 i Måndes så tänkte why not? Kanske kan vara roligt att läsa denna tagen. Dock har jag inte firat mig med släkten så mer om det får ni i helgen.

1. När är din födelsedag? -  9 November
2. Hur många år blir/ är du? - Blev 18 år!!
3. Vad är din  bästa present som du fått detta året?  - Ehm, än så länge skulle jag nog säga mello biljett.
4. Har du haft ´födelsedagsfest i år eller ska du ha det i så fall när? - Ska ha det nu på fredag :D
5. Hur brukar du fira din födelsedag? - Med familj och släkt kind off
6. Vilken är din mest minnesvärda födelsedag? - Denna skulle jag nog säga att det kommer bli.. 18 is a big deal.
7. Om du hade fått obegränsat med pengar vad skulle du gjort på din födelsedag? - Ta med familj, släkt och vänner på en resa långt härifrån det är alla värda!
8. Vad önskade du dig när du fyllde/fyller år? -
Kläder, inredningssaker och lite sådant
9. Om du bara hade haft en födelsedag kvar vad skulle du då gjort? - Ha en skit stor fest och bjuda alla och ha roligt, en oförglömlig fest helt enkelt.
10. Bild från din födelsedag? - Det kommer till helgen, chilla :D
11. Födelsedags traditioner? - Choklad till frukost sedan att man får bestämma mat+ efterrätt den dagen
12.  Favorit del på din födelsedag? - Presenter och ha en mys middag med familjen
13 .Vad är en sak som förändrats mycket sedan din senaste födelsedag? - Att jag blivit 18 kan ta körkort., dricka lagligt, mer frihet och man kan flytta hemifrån det är rätt stort
14 .Har du någon gång haft en överrasknings fest? - Nopp..


Likes

Comments

Fösta selfien efter det att jag fyllde 18 år i Måndes. Har varit så taggad på att fylla 18 och äntligen så är man det. Egentligen känns det inte som någon skillnad mer än att man får dricka, ta körkort och bestämma lite extra. Men bra känns det i alla fall!

Likes

Comments

Tjenare! Detta är jag, Cassandra Olsen. En 17 årig tjej från underbara Skåne som kommer driva denna bloggen.
Vet inte hur många gånger jag har skrivit detta innan men... ny blogg nya tag. Har säkert haft 10 olika bloggar på två år, men nu räcker det! Så jag bestämde mig faktiskt just nu för att starta min blogg här på denna portalen och inte ge upp utan driva detta framåt.

Så vem är jag då? Jo det är jag som är Cassandra, Cassy,Cassie eller Kasse bestäm själv. Jag är född 1997 i Skåne, jag är uppvuxen och har alltid bott i Skåne med mina två små bröder och min mamma och pappa. Djuren är mitt liv, finns det något bättre?! Har just nu två katter och en ödla som jag alltid har i mitt liv. Om man inte hittar mig runt djuren så har jag oftast kameran i handen, mitt andra stora intresse. Så jag kan lova att ni får se mååånga bilder.

Är detta allt om denna tjejen då? Neh, skulle inte tro det. Ska jag beskriva mig själv med tre ord skulle det nog vara omtänksam, crazzzy och blyg. Sätter ofta alla andra i första hand innan mig själv, galen speciellt när man känner mig på riktigt eller när jag är trött. Känner vi inte varandra är jag blyg, inte så att jag är helt tyst men nära på, hehe.
Detta är i stort sett jag + att jag har depression, ångest/panikångest. Jag vill kunna hjälpa andra så som jag själv har fått hjälp av andra bloggare med samma problem.

Detta var en del om mig. Jag hoppas att ni klickar in på bloggen snart igen och var inte rädda för att kontakta mig om ni har frågor eller liknande.

Likes

Comments