Glad alla hjärtans dag hörrni! Det var ett tag sedan jag uppdaterade men jag har varit extremt upptagen med livet. Det var ett tag sedan jag var på gymmet också men men. Jag hoppas verkligen att ni haft den bästa dagen fylld med kärlek. Kom ihåg att denna dag är en dag att visa hur mycket man tycker om varandra, det kan vara ens partner, familj eller vänner man vill ge lite extra kärlek till. Jag har bestämt mig för att uppdatera oftare då jag knappt har uppdaterat. Som sagt GLAD ALLA HJÄRTANS DAG, puss<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hola, idag är det tisdag vilket betyder en dag närmare fredag och även en dag närmre våren för er som är lika trötta på vintern som jag är! Åkte iväg tidigt till gymmet idag innan skolan och körde ett arm och axelpass. Under tiden jag gymmade lyssnade jag på Alice och Biancas poddcast "har du sagt a får du säga b". Det är på riktigt världens bästa podd, lyssnar på den hela tiden (tror jag lyssnat om alla avsnitt minst 10000 gånger)! De är sådana sköna och underbara människor så det finns inte! Men nog om det, till lunch idag åt jag bananpannkaka och keso. Bananpannkaka är supernyttigt och extremt enkelt att laga. Allt man behöver är två ägg, två bananer och en skvätt mjölk. Toppade med bär och kokosflingor.

Likes

Comments

Som de allra flesta vet är det viktigt att äta efter träning så man får i sig energi för att sedan kunna bygga upp muskler. Jag personligen orkar aldrig lägga ner mycket tid på att laga mat efter jag tränat då jag antingen har bråttom till skolan eller helt enkelt inte orkar. Då brukar jag snabbt slänga ihop en smoothie med ingredienser som finns hemma. Det som jag alltid har i är banan, yoghurt, havregryn och chiafrön, därefter tar jag i det jag känner för. I denna hallon-blåbärssmoothie har jag i frysta hallon och blåbär (duhh) och spenatblad. Tog även i müsli denna gång.


Likes

Comments

Tjohoo alla underbara människor där ute! Idag är det söndag och jag hade egentligen bestämt mig för att gå upp tidigt och gymma, tror ni att det blev så? Svar nej, vaknade halv tolv istället men det gjorde egentligen ingenting för hade ändå inga planer. På gymmet idag tränade jag benen samt rumpan. Började med att värma upp på cykeln i ca 10 minuter innan jag började med själva benpasset. Mina favoritövningar när det gäller ben och rumpa är "kissande hunden", squats (såklart) och bäcken lyft. Dessa övningar är enligt mig inte bara de roligaste utan också de mest effektiva övningarna att göra för att få en större/fastare rumpa.


Likes

Comments

Jahopp nu är bloggen startad och det är dags att skriva första inlägget... På denna blogg har jag tänkt att skriva om träning, hälsa och allt mellan himmel och jord, det jag känner för helt enkelt! Tänkte börja med att presentera mig själv så ni har någon aning om vem personen som skriver detta inlägg är. Jag heter Cassandra Krook och är en udda liten själ som älskar att träna fotboll och gymma. Mina bättre egenskaper är att jag för det mesta är snäll, ambitiös och enligt mig själv rolig. Mina ännu bättre egenskaper är att jag blir väldigt obekväm i stela situationer och därmed reagerar jag extremt pinsamt, jag är en SJUKT dålig förlorare pga ett hett temperament (är på bättringsvägen dock) och är ganska ofta sarkastisk. Kommer inte på något mer att säga om mig själv förutom att jag är 17 år gammal och min favoritserie of all times är Modern Family. Älskar påriktigt alla karaktärer där men om jag måste välja är min favorit Phil, Claire, Manny, Jay, Hailey, Mitch och Alex.


Likes

Comments