Vet att jag inte har skrivit på ett tag, men har inte vetat vad jag ska skriva om..

Känner att livet håller på att gå åt rätt håll, och har därför fokuserat på det, och det känns väldigt bra, och ska försöka blogga mera nu när jag har livet under kontroll.

Glad påsk på er! Hoppas att ni kommer få massa godis och mysa med familjen.

det har inte hänt så jätte mycket sedan jag bloggade sist, ska försöka berätta mer om det nya jobbet jag har i dagarna som kommer.

Ni får ha en super påsk!

Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

1. Har du ett namn som bara din familj kallar dig? Nej det har jag inte, men har många smeknamn som alla säger

2. Har du någon ovanlig/konstig vana? Inte vad jag vet

3. Har du några konstiga fobier? Har inte några fobier, men jag ogillar massa saker

4. Vilken sång älskar du i hemlighet och sjunger när ingen hör? Disney låtar, och film musik
5. Vad stör du dig på hos andra? Beror på personen
6. Har du några nervösa vanor/ vad gör du när du blir nervös? Jag trummar med fingrarna mot benet, pillar på nagelbandet
7. Vilken sida av sängen sover du på? Alla sidor, som jag tycker är bekväma
8. Vad var ditt fösta gosedjur och vad hette det? En gosedjurs hund som såg ut som en Huskey, som hette Blejkan
9. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv? Ganska ofta tror jag


Likes

Comments

1. Hur många syskon har du? Jag har 4 syskon

2. Vem är äldst/yngst? Jag har 1 äldre bror som är 9 år äldre än mig och sedan har jag 2 yngre bröder som är 3 och 5 år yngre

3. Vad är bra och mindre bra med ditt/dina syskon? Mina syskon är bara bäst

4. Roligaste/bästa minnet? Alla bra minnen är dom bästa

5. Beskriv ditt/dina syskon med ett ord - Familj

6. Ett gemensamt barnminne tillsammans? Det vet jag inte

7. En sak som du kan göra som inte ditt/dina syskon inte kan göra? Det vet jag inte

8. Visa oss en gammal syskonbild! Har inte hittat en gammal, men publicerar det i ett separat inlägg när jag har hittat ett! SÅ stay Tuned

Likes

Comments

Äntligen fredag och det känns skönt att ta helg. inte för att helgen kommer bli särskilt lugn utan kommer ha fullt upp och jag hoppas att jag kan vara någorlunda frisk som jag är nu, och inte som igår, då jag hade hög feber och feber frossa! Nu mår jag bättre, och känner mig lite piggare!

Idag står det inte mycket på schemat utan ska vara hemma och kurera mig för helgen och ikväll ska jag och två kompisar gå på Ghost in a shell som har biopremiär ikväll, ser sjukt mycket fram emot den.

Nu blir det kaffe, frukost och Elven, en norsk serie som går på VIAPLAY. Den utspelar sig i Nordnorge och är en thirller, kriminalare rysare, Sen är Thomas Hayes, eller som för många känner igen honom från SKAM som William.

Hoppas ni får en bra dag!


Likes

Comments

När jag såg att The beauty and the beast skulle bli ”riktig” film och såg att Emma Watson skulle spela Belle, så visste jag att inget kunde gå fel!

Såg filmen förra helgen och hade inte inte direkt låga förväntningar, men inte allt för höga häller, så jag inte vill bli besviken. Besviken? Nej, verkligen inte! Filmen levde verkligen upp till förväntningarna.

Alla har nog sett de tecknnade versionen av filmen när de var mindre. Så en mindre presentation behövs nog inte. Jag har inte sett den tecknade på flera år, och märkte att det finns skillnader mellan filmerna, och det är ingen dålig sak, och jag kommer inte att jämföra filmerna för det går inte. Filmerna är olika, men ändå lika.

Att sätta sig i biosalongen och bara få njuta av en bra film, och fly verkligheten till en annan tid och värld, det gör man när man ser denna film. Att från första scenen fångas av dess magi, ända in i slutet av filmen och få lyssna på musiken, ger mig rysningar.

Det finns lite dåliga saker meed filmen, och oavsett hur bra filmen var så finns det alltid något som kunde bli bättre. Det är i slutet när Gaston ramlar ner efter att ha skjutit The beast och ramlar ner, så försvinner han lite snabbt ut ur filmen, och blir nästan lite bortglömd, jag skulle vilja ha något mer, som t.ex att Lefou Sörjer, eller att dom hittar kroppen.. än att dom bara låter han försvinna!

Emma Watson slutar aldrig att överraska, har sett henne i Alla Harry potter filmer, och där är hon en fantastisk skådespelare, och hon gör det lika bra i denna film, om kanske inte lite bättre. Jag älskar Emma som skådespelare, och jag tror oavsett vilken roll hon kommer att göra så kommer hon göra sin roll rättvisa! - När jag ändå är inne på skådespelarna så måste jag säga att Casting teamet som tog ut alla roller har gjort ett super bra jobb, och har med några av mina favorit skådespelare som Luke Evans som spelar Gaston, Ian Mckellen Som spelar Clocksworth. The Beast får vi inte glömma! Hur söt är inte the beast som animerad? Ni måste tycka jag e lite crazy, men jag tyckte inte att han var läskig som han är i den tecknade filmen, där han är lite mer scary. Här var han lite charmerande söt, och lite halv läskig vissa delar av filmen. Men Still, SÅ söt!

Skådespelarna gör halva jobbet till en film, och sedan är de mycket mer som ska till, och måste säga att jag älskar verkligen denna film.

Detta är en film som jag verkligen kommer att se igen, på bio eller inte, det vet jag inte, men kommer se den igen vet jag! Har du inte sett den så tycker jag att du ska göra det, du kommer inte att bli besviken, utan du kommer bi förtrollad precis som jag över hur skådespeleriet är, hur dom har gjort filmen, ja allt!

Hoppas ni kommer se filmen!! Berätta gärna vad ni tycker och tänker om filmen.!

Puss på er!


Bild från GoogleLikes

Comments

Snart är det helg! känns skönt när det känns som att jag har haft för mycket att göra, denna vecka, och har inte hunnit med något om ni förstår vad jag menar.

Igår vad det en väldigt intensiv dag då jag hade en Intervju på Vila Brevik på Lidingö, Ett hotell som ligger på södra delen av ön. Det kändes väldigt bra, och jag skulle få besked under eftermiddagen om jag fick jobbet eller inte. - Kan men glädje säga att jag fick jobbet som Konferensvärdinna där, jag är super glad och jag tror att jobbet kan passa mig perfekt och det ligger perfekt, 20-25 min promenad från mig.

Var en snabbis hos läkaren för att kolla Blodtrycket och puls efter en vecka med min nya medicin, och allt såg bra ut¨

Torsdag då idag och det är lika grått och trist som igår, och dags formen känns helt okej, då man har sovit väldigt dåligt inatt, men det är inget som jag kommer att gå och grubbla över idag! Kommer göra detta till en bra dag oavsett vad jag ska hitta på.

Hoppas ni får en super dag


Puss

Likes

Comments

1. Var köper du dina kläder? Det beror på, det är så olika, eftersom jag gillar olika märken, men där jag brukar köpa mina kläder är Hollister, HM , Zara, och flera andra ställen.

2. Vad har du helst på dig när du ska ut å dansa? Ett par snygga byxor, och en snygg överdel, och klackar

3. Vad sover du i? Sover i en T-shirt

4. Hur ofta köper du kläder? det beror på, inte så ofta

5. Vad är det mest störiga artikeln du har i din garderob? Tror inte jag har något plagg jag stör mig på

6. Vad gör du med kläder som du inte använder? Skänker, slänger eller säljer

7. Vilka plagg har du alltid svårt att hitta? Har alltid svårt att hitta kläder då jag är mellan flera olika storlekar, och så är jag kräsen med vad jag köper

8. Vad känner du dig fin i? Känner mig fin i allt jag har på mig

9. Vad undviker du i klädväg? Använder bara kläder jag känner mig bekväm i

10. Vad saknar du i din garderob? Lite mer färg tror jagLikes

Comments

Härligt att vakna upp att solen skiiner! man blir på så bra humör när man vaknar, så det känns som en bra start på dagen

Jag har medvetet lagt bort bloggen lite halvt de senaste dagarna för att hitta inspiration och göra andra saker än att bara blogga, även fast jag tycker att det är kul!

Hur mår ni? ad har ni haft för er? hela helgen har varit amazing! bara haft en skön helg och har umgåtts med min bror jag inte hade träffat på.. ja vet inte hur länge, men det var super kul att träffa honom, vi tig en fika, och sedan gick vi och såg The beauty and the Beast, det kommer komma en recension om den antingen idag eller senare i veckan. Känner att hela veckan är uppbokad och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt, men det kommer gå super bra, och jag ser verkligen fram emot helgen!

Nu ska jag "Jobba" vidare med att söka jobb, och äta frukost och sedan ska jag ut och njuta i solen.

Kram på er!

Likes

Comments

God morgon på er!

Hoppas att ni har haft en bra helg, och umgåtts med familj och vänner. jag har haft en väldigt skön helg, och egentligen inte gjort så mycket, utan mest tagit det lugnt.

Var i stan hela dagen i Fredags och umgicks med några kompisar, åt gott och jag shoppade lite nytt smink som jag behövde.

Planerna idag är att jag ska gå på bio med min bror och se Skönheten och Odjuret, den verkar så bra, ryser bara när jag ser trailern. Hoppas den är lika bra. har ni sett den?

Nu blir det Frukost och ladda upp för denna dag!

Puss

Likes

Comments

Det är så svårt att hitta saker att skriva om på en blogg som gör folk intresserade av att läsa. Har försökt flertalet gånger att komma på intressanta ämnen som jag gillar, men det kommer aldrig upp inlägg om det för jag vet inte hur jag ska få in det i ett så bra inlägg som möjligt.

Nu när jag sitter och skriver detta inlägg så har jag lite idé torka, men har halvt kommit på olika ämnen jag kan skriva om framöver som folk kanske tycker är intressanta. Det är inte kul och läsa samma sak dag in och dag ut i en blogg, då blir den tråkig, men sen får man ju skriva vad man vill i sin blogg, om man vill ha det som en dagbok eller om man vill ha det till att inspirera andra, osv osv.. you get it!

Det finns så mycket bra ämnen man kan skriva om, och det gäller bara att få ner det i ett bra inlägg, just nu funkar det såhär för mig att jag skriver ner olika ämnen på papper och skriver mina tanker om just det ämnet som jag kommer på för stunden så jag inte ska glömma bort det, och så kommer det inte upp något inlägg som jag hade planerat. Vill ju att ni ska ta del av det jag går runt och tänket på och mina tankar kring olika ämnen och saker.

Man har ju sina perioder när man har mycket mer flow när man kommer på hur mycket som helst att skriva om medans andra perioder så har man inget att skriva om och man kämpar med att få ihop ett bra inlägg.. man måste bara ta sig igenom dalarna för att komma till toppen!


Hoppas ni har en bra dag!


puss

Likes

Comments