Jag har inte bloggat för jag har inte haft internet.
Vårt internet som vi hade där vi bodde innan funkade tydligen inte att ha i nya lägenheten så vi väntar på att få ingång internet för vi fick beställa nytt. Och mitt internet på mobilen är slut 😒 Men så fort vi får ingång det igen börjar jag med bloggningen.
Jag ska passa på att blogga i skolan iallafall.
Men hoppas ni haft det bra under dom här veckorna och får en underbar fredag!
idag ska jag gå på bio med Liv och kolla på fast 7 är så exalterad hoppas verkligen dom lyckats med den. Det sånt som vi märker ikväll. Nu ska vi kolla på film i skolan sen slutar vi för dagen och då ska jag hem och fixa i ordning mig lite. Men ni får ha en fortsatt trevligt fredag och njut av vädret 👌
Så hörs vi så fort jag har internet igen 😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har jag precis varit på kvällspromenad med Shiwa. Det va rätt så skönt ute faktiskt. Vid 21.00 blir det Fast and the furious 5 👌 Sen får vi se om jag går ut och träffar Felicia eller bara stannar inne. Men det märker vi efter filmen.

Likes

Comments

Hello, Just nu hjälper jag min syster att baka lite för Pappa kommer hit så vi ska äta & fika lite osånt. Mysigt 👌 Efter pappa varit här ska jag träffa Felicia & Tilda sen kommer Jesper också 😄 Har inte träffat han på dö länge så är ganska glad nu 👍 Vi ska väl vara med hundarna eller nåt får se hur det blir. Idag gick jag till skolan vid 11.15 för jag orkade inte gå upp hehe och imorgon ska jag inte gå dit tror jag inte får se. Var bara där i 1 timme 😂 Sen drog jag hem med Tilda för vi skulle hämta Shiwa men sen åt vi och då fick jag reda på att pappa skulle komma så jag stannade hemma och hon gick till Felicia så länge. Ska väl fortsätta hjälpa Anna med hennes bakning eller nåt. 😘

Likes

Comments

Jag har sovit hela dan och det va så himla skönt. Vaknade vid 21.30 för att min syster kom in i rummet. Efter de kunde jag inte somna om så jag gick upp och kolla på tv med syrran. Det va fast 4 👌 Och nu ligger jag i sängen men kan inte somna 😪 känner mig trött men det går inte... Det är de som är nackdelen med att sova på dagen 👎 aja får väl ta och ligga här tills jag somnar nån gång 😂
Godnatt, hoppas ni sover gott 😘

Likes

Comments

Igår va jag på gymnasium fest med mina tjej kompisar och dit skulle ju dani m, Samir & Kian men dani m kom så jävla sent och hade skola nästa dag så gick därifrån tidigare men fick träffa Kian & Samir, är sååå glad för de. Det där är perfektioner 😍 Världens finaste människor! Så kvällen vart lyckad även fast jag aldrig såg dani m. Men han kommer väl flera gånger 😊
Idag väckte Tilda mig vid 09.10 för jag hade tydligen stängt av mitt alarm för jag var helt slut imorse. Kom hem ganska sent igår. Men iallafall vid 09.10 gick jag upp och fixade mig sen drog jag till skolan vid 09.50, känner mig duktigt 👍 Vid 13.00 drog jag hem och då följde tilda med mig men hon ska dra på träning snart så ska bara vara hemma och vila.
Likes

Comments

Vakna på bästa sättet idag, min syrra kom med energi dricka 😍 Så nu är jag glad hoppas de håller sig hela dagen också.
Igår träffade jag Salome, Liv, Jaafar & Saif sen drog dom och när jag skulle hem och hämta min hund så mötte jag Enis & Casper så följde dom till vilbergen en stund. Vid halv 12 drog jag hem och sov. imorgon börjar skolan så ska väl ta de lungt idag så jag är utvilad tills dess.
Nu ska jag duscha så hörs sen 😘

Likes

Comments

Hej lovers!!
hur mår ni? Jag mår iallafall helt okej är bara trött & seg. Nu är de söndag och jag är ledig imorgon också för att de är en röd dag, sen på tisdag är de ju lovskola 👍 är faktiskt ganska taggad inför den för jag tänker att det är en chans att fixa till en hel del i skolan. Och de är ju bara 10-13 i 4 dagar så de kommer gå hur bra som helst. I helgen sov tilda hos mig så vi hade de ganska mysigt. I Fredags var vi med salome & Felicia och var ute med hundarna och i lördags var jag & tilda bara hemma och titta på film och tog det lungt.
Idag blir det väl också att vara hemma och ta det lungt, får se.. Ska titta med Salome vad hon ska göra idag.
Nu tänkte jag gå in och duscha och som sagt prata med salome.
Hörs sen.

Likes

Comments

Nu väntar jag på min fina fader som ska komma med min säng så jag kan fixa mitt rum, de ända jag längtat efter med den nya lägenheten, designa mitt rum 😍 Sen vid 19.00 ska jag ut och träffa Felicia och gå en promenad med hundarna 👍 ska bli mysigt med en liten kvällspromenad. Sen ska jag kanske träffa tilda också så mitt schema är fult idag.
Idag var jag iallafall i skolan men vi gjorde ingenting speciellt. Hade hemkunskap sen bara vanliga lektioner. Snart är de Påsklov också, då tänker man fyf*n va skönt men nu kommer vi till de sorliga... Jag har lovskola 😒 Menmen det är bara att rycka upp sig för jag går bara 10.00 till 13.00. Vill jag komma in på gymnasium så blir de värt dom där timmarna.
Nu ska jag ringa pappa och höra vart han är. Hadeees 😘

Likes

Comments

Nu är vi snart klara med flytten😍 fick nycklarna tidigare så vi började idag och vi nästan med oss allt. Så jävla skönt. Vi har lite kvar men de är ingenting vi behöver ikväll. Nu ska jag bara ta de lungt för är helt slut. Vi började redan klockan 12 på dan för jag inte var i skolan. Ska bli så skönt när vi är klara med allt👌

Likes

Comments

OMG. Jag är tom på ord... den där filmen. im in love. Seriöst...😵 skulle kunna se om den där filmen 1000 ggr om. De va så himla värt det 2 timmar. Men slutet varföööör krossa mitt hjärta på det där sättet??? whyyy?😢 Kommer de inte en 2a inom kort kommer jag börja gråta. Lätt den bästa filmen jag sätt. Och är lätt på topplistan enligt mig.. Har ni sett den? om inte ni sett den borde ni ta eran tid och kolla, tror inte ni skulle bli besvikna.
Love it...
Please Mr. grey marry me?😍
tänkte sova nu.. eller aa försöka. natti 😘

Likes

Comments