underbar kväll

Personligt, Skövde, Film / Bio
God kväll eller god morgon :)

Nu r jag och sambon hemma efter en jättetrevlig kväll på stan. Som från ingenstans kom en fullspäckad kväll, för som jag skrev tidigare hade jag inte en aning om vad jag skulle göra med den här fredagen som nu passerat.

Vi började på Pichers med middag, vi tog en varsin Mix Grill tallrik, smakade riktigt fint vilket ni säkert ser på bilderna ja om ni inte är vegetarian eller vegan vill säga). Efter maten vart det bio. Vi såg filmen Halloween, slutet för Michael så att säga... eller? Vilket fall som helst var filmen jättebra.

Efter bion hade vi ingen lust att dra hem, sambon hade skrivit upp oss på lista för entre till #Friday at Bogrens, så vi var där till typ stängning, inget fullt ös för oss, vi chillade och minglade runt lite, var väl lite halvskum musik emellanåt men några bra låtar spelades i alla fall.

Som ni ser en riktigt trevlig kväll blev det, kul var att vi träffade en go ordningsvaktskollega till mig, han jobbade inne i stan denna kväll, önskar fler kollegor var som du Markus :D

Hoppas er fredag blev lika awesome som vår, men nu ska jag vart fall dricka mitt kvällste /typ en ritual jag har) sedan sova.

Puss & kram på er :)

// Cassandra

Gillar

Kommentarer