Halloween 2018

Stockholm, Omröstningar, Resa/ Uppleva, Teater / Show
God kväll på er.

Jaha då var det söndag igen, imorgon bär det av hemåt igen, förhoppningsvis kanske jag hinner med en fika med en vän och bekant innan tåget går, trots inte ett helt fullspäckat schema har jag inte riktigt hunnit med allt jag velat.

Tåget går 7.288 imorn, snabbtåget hem, rätt skönt ändå.

Men igår var vi på Gröna Lunds Halloweentillställning. Det var faktiskt riktigt roligt, hela den öppna delen av parken var omgjord till Halloween. Vissa attraktioner som exempelvis Lustiga huset var helt omgjort till olustiga huset fullt med en massa spännande clowner. Sedan VIRUS som utspelar sig i skrattkammaren, omgjort till smittat laboratorium. Det omtalade Skeppet ute på vattnet vid Grönan var riktigt bra gjort, likaså storyn i House of nightmare dvs det klassiska spökhuset. Vidare var det något uppbyggt på stora scenen men det var en sådan lång kö att vi skippade den attraktionen. Vi gick även igenom Zombie Zone, kul alltihop. Det jag missade vilket var lite synd var attraktionen "13:e våningen" där man tar på sig VR headset, ska utspela sig i en hiss. Hade vart kul men tyvärr väldigt lång kö därmed lång väntetid.

Vi var på Grönan från öppning till stängning, en heldag med andra ord, utöver det ovannämnda blev det lite åkning, Kvasten och VIlda Musen. Vi hade lite tankar på JetLine och Twister, bev dock inget av de två. Langos och kaffe blev det med. På grund av rätt långa väntetider/ kötider tickade tiden iväg rätt snabbt, men riktigt trevligt var det faktiskt. Gör jag gärna om! :)


Har du firat Halloween på något vis detta år?

Please select one of these options.
Please select one of these options.

#Halloween2018 #Halloween #GrönaLund

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229