Efter min PW kom jag hem och chillade i några timmar innan det var dags att bege mig ut igen. Immersive stod på schemat! På mitt gym finns denna form av spinning, en cykelklass där man är som i en 3D-värld. För mig som avskyr konditionspass passar det perfekt eftersom det känns som att tiden går lite fortare.

När 45 minuter av ont i rumpan och bra flås var över så åkte jag hem, och väl hemma hade vi middagsgäster. Min syster, hennes sambo och Selma hade kommit över för söndagsmys. Min vecka kunde inte slutat bättre, lilla Bamse var trött och kröp upp i min famn. SÅ mysigt.

Nu har jag duschat, bäddat rent i sängen och ska nu sussa. Klockan ringer 05:25 och då blir det 1h PW. Jag börjar egentligen jobba 10:30 men jag lär bli inringd innan dess så det är bäst att vara beredd på det.

Likes

Comments

Psykisk ohälsa

''2017 vs 2014. Jag har varit mååånga kilon lättare och fortfarande hatat min kropp. Jag trodde alltid att bara jag gick ner liiite till i vikt så skulle jag bli glad. Men det blev jag aldrig. Det är läskigt hur blind man blir inför sin egen kropp. Så fort man kollar sig i spegeln kollar man med det kritiska ögat. Skavank här, skavank där. Efter att jag gått upp i vikt har jag känt en sån fruktansvärd skam. Äckliga lilla jag som inte klarar av att träna eller äta bra mat. Jag ser alla fitspo-konton som spenderar timmar på gymmet, äter vegansk mat och lever livet i bikini på stranden. Sen ser jag mig själv som inte ens klarar av att gå två gånger till gymmet, som inte alls äter nyttigt och som är blek och fet. Jag skäms att träffa släktingar och vänner som jag inte träffar ofta eftersom det enda jag tänker på är hur tydlig min viktuppgång måste vara för dom. Jag spyr varje gång jag ska försöka få på mig gamla kläder och varje gång jag måste köpa kläder i större storlekar än 36. Allt sitter ju i mitt huvud, jag vet ju det. Men jag vet också att jag inte är smal, att mitt BMI säkert säger att jag borde gå ner några kilon och det sätter ju griller i huvudet på mig. Dock har jag börjat lära mig att smal inte betyder fin, och tjock betyder inte ful. Jag måste inte ha storlek 36 för att vara fin. Jag måste inte heller ha ett BMI på 19,5 för att vara fin. Summan av kardemumman, size zero-idealet SUGER och jag måste börja lära mig digga min kropp. Kom igen Cass, u can do it.''


Ett inlägg som finns att hitta på min Instagram. Ett inlägg som betyder så fruktansvärt mycket för mig. Mitt hjärta brister när jag tänker på hur dåligt 16 åriga lilla jag mådde på den högra bilden. Det var som att jag inte kunde tänka mig något vidrigare än mig själv. Nu när jag kollar tillbaka känns det helt orimligt att jag ansåg mig själv vara stor då. Det blir bara så tydligt för mig hur ätstörd min hjärna har varit, och är.

Likes

Comments

För att få hjärtat att slå ett extra slag

''You’ll tell yourself that he was never really worth it anyway but then you’ll cry an ocean just before you fall asleep because he doesn’t say, “I love you,” anymore like he used to and it fucking hurts because he promised he would be yours forever and you would be his so now without him you’re so empty you

can
barely
breathe
and you’ll crank up the temperature of the water higher and higher until it burns and stings because its better than that feeling you get in your stomach when you think about the way he used to look at you and the beautiful words that tumbled out of his mouth and infected your whole being like a kind of drug that affects everything you do. Love.
But now he won’t even look at you and he never says beautiful things anymore, only words that start fires in your heart, the kinds of fires that destroy everything in sight. The kinds of fires that kill.
And the tears keep coming yet the fire never stops raging and the way he made you feel one year ago will still be in your veins and it’ll keep you warm even on the coldest of days but sometimes that warmth is just too much and no one can see it yet but it’s slowly melting you from the inside out and before you know it you’ll just be a muddy puddle he’ll avoid stepping in.''


Likes

Comments

Mode

byxor/nelly - tröja/hm - jeansjacka/hm - pälsjacka/chiquelle

Likes

Comments

Q/A

Hur gammal är du? 19

Ditt fullständiga namn? Hedda Iris Cassandra Fornell von Rosen

När vaknade du idag? Första gången 05.45, men sen sov jag från och till fram tills 09:30

Vad åt du till frukost? Omelett med paprika och gurka vid sidan av samt vatten

Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig:
Jag har bott i både Tyskland och USA.
Jag har glasögon, dock behövs de bara när jag ska anstränga min syn men tyvärr glömmer jag dem rätt ofta vilket resulterar i huvudvärk...
Jag har varit kär 5 gånger.

Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över? Jag är mest nöjd över mitt ansikte, och minst nöjd över mina ben.

Vad har du gjort idag? Jag har varit i MOS med Tova och Amanda, men sedan gav vi upp det pga det är det vidrigaste stället någonsin, och åkte en snabbis till Täby. Kom hem runt halv fem-fem och då la jag mig platt i soffan och sedan har jag chillat där hela kvällen.

Vilken film såg du senast? Beck - Vägs ände

Är du besatt av någonting? Ehhh är väl lite mobilberoende men vem är inte det. Det har dock blivit mycket bättre efter att jag stängt av notiserna på alla sociala medier, det blev mindre hetsigt då. Annars typ... Mat?

Beskriv en perfekt dag: Vakna runt halv nio, gå upp och äta en god frukost för att sen ha en heldag med BARA sånt jag känner för just då. Inga jobbiga måsten eller liknande.

Beskriv platsen du befinner dig på just nu: Ligger i sängen i ett mörkt och svalt rum. DRÖMMEN

Vad lyssnar du på just nu? Saved - Khalid

Hur går du helst klädd? Bekvämt och svart!!!!

Är du morgon eller kvällsmänniska? Definitivt kvällsmänniska, dock måste jag vara en morgonmänniska nu när jag jobbar.

Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Har typ alltid älskat svenska. Det var även det ämne som jag fick stipendium i när jag gick i gymnasiet!

Vad köpte du senast? Jag köpte med mig mat hem till familjen i Täby Centrum.

Vad har du i dina fickor? Helst så lite som möjligt, jag har hellre en väska, men i mina fickor ligger alltid mobilen och lypsyl.

Vilken är din favoritaffär? H&M har verkligen börjar leverera!

Vilka smeknamn har du haft? Ehhh... Typ Cassie, Cass, Cassattack, C-dogg.

Vilka är dina största svagheter? Att jag lätt går in för saker för känslomässigt. Det blir rätt jobbigt vid avslut eller när saker inte går som planerat.


Likes

Comments