Progress + Sims

.God kveld alle sammen.
Nå sitter jeg i sofakroken min med en liten sjokoladeplate og ett glass cola, og spiller Sims 4! Har akkurat laget en ny person, og denne personen skal bli skikkelig fameous! Haha!

Ikveld tok jeg nok en runde med bleiking, og håret ble myyye lysere! Filmet det selvfølgelig så det skal dere få se. Jeg har en video som skal ut imorgen, så lurer på om det jeg filmet ikveld skal komme ut på søndag. Siden da er det faktisk advent og jeg har lyst til å ha jule relaterte videoer i Desember.

Ellers idag så har formen vært litt så som så. Det var ekstra deilig at Martin ikke startet på skolen før litt før kl 12. idag, så da lot han meg sove ut.❤ Ellers så har jeg og Angelica kost oss masse med både leking og film. Sovet litt mer, og når Martin & Mia Catrin kom hjem var det lekser og hjemmelaget pizza!

Etter middagen ble formen helt kaputt igjen så jeg måtte legge meg på soverommet, og ble liggende der i et par timer. Men i 18. tiden våknet jeg opp og følte meg mye bedre! Så da gikk jeg ut på stua og var med familien. Ganske rolig, slitsom men også en litt fin tirsdag med familien.❤

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
elsker sims😊nouw.com/livetmitt93
cassandratorhaug
cassandratorhaug,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229