Harry Potter maraton

God kveld!
Nå har jeg plassert meg på soverommet, og funnet frem en skål med vanilje is og sjokolade saus og startet på Harry Potter filmserien! Så nå skal jeg koose meg.😃

I tillegg sitter meg med min andre runde med sølv shampoo i håret. Jeg hadde det i for ca 2t tidligere idag og FY så mye det fjernet! Nå er håret mer gult enn oransje, så nå skal jeg sitte med det i et par timer igjen før jeg skyller ut. Tenker at jeg fortsetter med sølv shampooen frem til håret har den fargen jeg ønsker, så slipper det å gå gjennom flere bleikingsbehandlinger.

Ellers så har jeg vært ganske redusert idag, og det tror jeg har mye med at jeg ikke fikk noe søvn igårnatt. Da Angeica våknet opp i 01. - 02. tiden og sovnet ikke før i 05. tiden.. Og så våknet hun opp igjen i 09. tiden. Håper at hun sover gjennom hele natten inatt, så jeg får sove.

Heldigvis har Martin sagt at hvis det skjer inatt også så skal jeg vekke han så kan han sitte oppe med hun. Veldig snilt! Men jeg tenker litt sånn, jeg er hjemme om dagene mens han går på skole. Han trenger kanskje søvnen litt mer enn meg (?). Jeg kan ta det igjen og lade batteriene på kvelden eller iløpet av dagen når han kommer hjem igjen.

Men nå runder jeg av! Håper dere har hatt en fin torsdag og får en fin kveld videre.💙

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Kor du kjøper sånn sjampo? Kos deg med film:)nouw.com/livetmitt93
cassandratorhaug
cassandratorhaug,
Den jeg bruker nå fikk jeg av ei venninne. Men har sett den på Vita, Normal osv😊

Takk, det gjorde jeg😊
nouw.com/cassandratorhaug
hmls
hmls,
harry potter er veldig bra filmer <3 ser alle filmene i desember. nouw.com/hmls
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229