Første advent

Heii og god kveld alle sammen!
Tenk at det er første advent idag, PÅ FØRSTE DESEMBER.✨ Fortjener nesten en liten feiring i seg selv det! Det tror jeg ikke er ofte skjer, hehe!

Idag har det selvfølgelig vært mye julekos! Koste oss på morgenen med masse leking og selvfølgelig ble luke en åpnet i adventskalenderen. Det syntes jentene var veldig stas å få gjøre igjen!

Tenkte egentlig å bare pynte til advent idag, men når jeg fant fram julepynten fant jeg ut at jeg hadde egentlig ikke såå mye julepynt. Kom på nå at jeg kvittet meg faktisk med en del ifjor, hehe! Så da tok jeg like så greit opp alt.

Og det ble jo bare SÅ koselig i hjemmet med julepynten! Åååh, elsker julepynt! Elsker julen og hele førjulstiden, absolutt den koseligste måneden i året!

Og til middag? Da slo vi på stortromma og laget ribbe m/tilbehør, og fyy så godt det var!😍 Når alle var gode og mette, og middagen var ryddet opp - koste jeg og jentene mine oss i sofakroken med tente lys, pepperkaker og Frost på tven. Skikkelig fin avslutning på kvelden før de skulle legge seg!

Etter jentene hadde lagt seg for natten fant jeg og Martin frem litt godteri og brus, og så satte vi på TvNorge for å se på Jul I Blodfjell 2. Er det en ting jeg liker med denne julekalenderen er at det ikke spilles av det samme hvert år (ja, jeg vet første var ifjor..)! Det er en helt ny historie i år, og det er gøy!

Nå skal jeg slappe av videre i sofakroken før jeg tar natta, så vi blogges igjen imorgen. God kveld, og håper dere har hatt en fin første advent.💜

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
En fin dag da 😊nouw.com/livetmitt93
cassandratorhaug
cassandratorhaug,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229