Dagen idag + nytt deksel

Idag stod jeg og Angelica opp i 10. tiden og hadde en skikkelig koselig start på dagen! Vi så på hele tre filmer og koste oss gløgg med god frokost og bittelitt namnam. Er jo tross alt lille lørdag, hihi! Etterpå stelte vi oss og fortsatte med lekingen, og inni mellom slagene ryddet jeg litt.

Etter at Martin kom hjem slappet vi såvidt av før vi kledde på oss og gikk ut der vi lekte en iiten stund i hagen, før vi satte oss i bilen og kjørte til Sparkjøp. Jeg hadde nemig noen få små kjøpt igjen som aller helst jeg skulle ha blitt ferdig med til søndagen. Og jammen meg fant jeg ikke det jeg manglet også på både Sparkjøp og Europris, så nå gleder jeg meg til søndagen kommer så jeg kan pynte til jul!

Etter vi hadde vært på butikkene hentet vi Mia Catrin på SFO og så kjørte vi hjem, og laget taco til middag. Noe som var helt vanvittig godt! Etterpå måtte jeg desverre legge meg litt for da var energi lageret litt tømt. Men fikk komt meg opp litt før jentene skulle legge seg, så jeg fikk vært litt med de før legge tid heldigvis.

Snille Martin ordnet også til på soverommet med tven og playstationa mi så jeg kan ligge her og spille eller se film/serie, slipper jeg å glo i veggen når jeg må lade batteriene. Hehe!

Idag fikk jeg også dekselet mitt jeg bestilte fra Wish for ca 2 uker siden og jeg er såå fornøyd! Altså se daaa, det er SÅ fint! Betalte faktisk bare for frakta som var på 35,- små kroner! Hihi, det er ikke dumt!

Og ja, som dere kanskje ser så har jeg også tatt en runde med bleiking ikveld. Tenkte egentlig å vente et par dager men siden jeg uansett skulle dusje ikveld så why not.

Litt uklart bilde, men nå ser jeg sånn her ut på håret 👆 Så det begynner virkelig å komme seg! Er så rart hvordan en hårfarge kan ha SÅ MYE å si hvordan en ser ut. Etter jeg blle blond har jeg fått ett helt annet inntrykk eller hva jeg skal si. Men jeg må også si at jeg føler meg mye mer som "meg" da.. Må bare huske å minne meg på å ALDRI farge håret brunt eller svart, og hvertfall aldri rødt igjen..😂

Men nå skal jeg kose meg videre med Spyro, cola og deilige romkuler. Håper dere har hatt en fin dag!💛

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Fin dag og fint deksel:)nouw.com/livetmitt93
cassandratorhaug
cassandratorhaug,
tonevinningland
tonevinningland,
Har faktisk samme type case og de er knallfine 🤩nouw.com/tonevinningland
cassandratorhaug
cassandratorhaug,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229