Coca Cola traileren

Idag var Coca Cola traileren på Moa, så da måtte vi så klart ta oss en tur! Jeg har villet sett den i flere år, men har alltid klart å misse den. Men i år fikk jeg endelig sett den!

Når vi kom dit hadde stelt i stand boder hvor de delte popcorn og Cola, barna kunne se julefilmer og selve nissen var det! Men uheldigvis for oss så begynte det å blåse noe kraftig, og Angelica er litt redd for vind. Så etter å ha tatt bilde med nissen dro vi.

Ellers idag så var vi en liten tur på Sparkjøp der det ble kjøpt strømpebukser, julekalender til Martin og bleiking til extensionet. Etterpå kjørte vi hjem og da var det på høy tid for middag! Og idag hadde vi en barne klassiker - fiskekaker m/kjøttkakesaus og makaroni! Kjempe godt!¨

Ikveld prøvde jeg også å bleike håret. Men desverre var det for ingenting! Har prøvd å bleke det to ganger nå, denne gangen med sterkere bleiking. Så da ble det kastet i søpla (for jeg skal aldri gå tilbake til rødt hår uansett), og så bestilte jeg nytt!

Ellers har jeg vært sittende foran pcen! For ikveld fant jeg nemlig ut at Hayu hadde ALLE sesongene av The Real Housewives Of Beverly Hills, endelig skal jeg få sett alt fra starten! Elsker det programmet, og alle de andre typene. Så nå har jeg masse å se på fremover, hihi!

Nå ligger jeg i senga med to stk sovende (og snorkende) personger ved siden av meg, ser på Harry Potter og skal snart ta natta selv. Tenkte bare jeg skulle oppdatere bloggen litt først siden jeg ikke har fått gjort det idag! Det skulle egentlig komme ut en video, men den må jeg heller prøve å få ut imorgen istede!

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
cassandratorhaug
cassandratorhaug,
ArielC
ArielC,
Jeg drikker ikke cola lengere en gang, men den traileren der blir jeg aldri lei av! Den traileren, og coca colas tradisjonelle julereklame er maks julestemning 😍nouw.com/arielc
cassandratorhaug
cassandratorhaug,
Den er kjempe koselig! 😃nouw.com/cassandratorhaug
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229