5 gode spisesteder i Ålesund

Bulduks

Bulduks ligger i vika, og de er helt RÅ på pizzaer! Det er en utrolig koselig atmosfære i restauranten, og de ansatte er veldig hyggelige og mange ganger spøkefulle også. Hehe!

Maten er virkelig helt amazing og de serverer pizza, biff, kylling, nachos ja. Ganske mye egentlig! Men jeg føler de er de beste på Pizza i Ålesund.

Peppes Pizza

Peppes Pizza ligger på Amfi Moa Gård, og hvis man liker litt mer krydra pizzaer så elsker man pizzaene herfra! Pizzariet er veldig koselig, og det er både inngang på utsiden av senteret og på innsiden.

Pizzaene er kjempe gode, og jeg elsker at man kan "lage" sin egen pizza hvis man ikke vil ha noen av de som er listet opp! Det er ganske så genialt. 😃

Spisestua

Spisestua er en super koselig kafè som også ligger på Moa, med inngang på både utsiden og innsiden av senteret. De ansatte er hyggelige, alltid super koselig stemning der og maten er bare helt latterlig god. Spesieelt kjøttkakene og pannekakene, hihi!

Eat & Meet

Eat & Meet ligger også på Moa, og er ett litt nyere, fancy sted. Med hyggelige ansatte som alltid smiler. Og maten er himmelsk!

Espresso House

Espresso House var jeg såå skeptisk til før, fordi jeg trodde de bare solgte boller og vel, kaffe. Haha! Men åh, så mye godt de har! Salatene, wrapsene og så mange gode drikker som ikke er kaffe, hehe!

Det er vanvittig koselig å sitte der med venner eller familie og kose seg med god mat og drikke. Er en veldig lun og stemingsfylt kafè.

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
fine tips 😊nouw.com/livetmitt93
cassandratorhaug
cassandratorhaug,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229