10 film tips

The Fast And The Furious

En ny politirekrutt går undercover i L.As racingmiljø for å avsløre en forbryterring under ledelse av racefavoritten "Dom" Toretto.

Shallow Hal

Helsprø komedie av Farrelly-brødrene med Jack Black og Gwyneth Paltrow. En mann vil bare gå ut med vakre kvinner inntil en hypnotisør får ham til å se den indre skjønnheten til en overvektig jente.

Bridget Jones' Dagbok

På første nyttårsdag, bakfull og fremdeles singel, bestemmer Bridget Jones - en London-jente på noen-og-tretti - seg for å få orden på livet sitt og begynne å skrive dagbok.

The Meg

En forhistorisk hai dukker opp fra ingensteds og skaper frykt og panikk. Dyphavsdykkeren Jonas må overvinne sin frykt, for å redde kollegaene som er innelåst dypt under havflaten.

Ringenes Herre: Ringens Brorskap

Frodo lever en rolig og stillferdig hobbittilværelse i Hobsyssel til han en dag arver en magisk ring av Bilbo. Historien begynner imidlertid langt tilbake i tid, da alvesmedene laget 20 magiske ringer.

Freaky Friday

Doktor Tess Coleman (Jamie Lee Curtis) og hennes 15 år gamle datter Anna (Lindsay Lohan) kommer ikke overens. De er uenige om alt - klær, hår, musikk og spesielt når det gjelder hverandres smak i menn. En torsdagskveld når uenighetene sitt høydepunkt. Anna er rasende fordi moren ikke støtter henne i hennes musikalske ambisjoner, og Tess, som er enke og i ferd med å gifte seg på nytt, skjønner ikke hvorfor Anna ikke kan forsøke å like hennes forlovede (Mark Harmon). Men alt endrer seg raskt når de blir servert to identiske kinesiske spådomskaker. For neste morgen blir dagen deres raskt "freaky" når de oppdager at de i løpet av natten har byttet kropp. Mens de, bokstavelig talt, tvinges til å gå en kilometer i hverandres sko, får de etter hvert steg mer og mer respekt for den andres syn på saken. Men med Tess' nært forestående bryllup dagen etter, må de finne en måte å bytte tilbake på, og det raskt.

Harry Potter Og De Vises Stein

I denne fortryllende filmatiseringen av J.K. Rowlings fornøyelige bestselger treffer vi den foreldreløse Harry Potter som på sin 11. fødselsdag finner ut at både moren og faren hans hadde magiske krefter.

John Tucker Must Die

Tre tenåringsjenter oppdager at den samme sniken har knust alles hjerter, og de bestemmer seg for å ta hevn på den tiltrekkende eksen.

The Hunger Games

Spillet er i gang! I en nær fremtid, i ruinene av det som en gang var Nord-Amerika, velges hvert år 24 tenåringsgutter og -jenter ut til The Hunger Games, et storslått realityshow med kun en vinner: Den siste overlevende.

Wild Child

En opprørsk Malibu-prinsesse blir sendt til en streng engelsk internatskole av faren.

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
takk for tips 😊 nouw.com/livetmitt93
cassandratorhaug
cassandratorhaug,
Bare hyggelig. 😊nouw.com/cassandratorhaug
hmls
hmls,
maange bra filmer (Y) her <3 nouw.com/hmls
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229