Her på bloggen vil jeg dele ud af mine erfaringer i forhold til hvilke makeup- og skønhedsprodukter, jeg vil anbefale. Grunden til at jeg grundlagde denne blog var, at jeg selv har manglet en platform, hvor jeg kunne få anbefalet produkter som kunne hjælpe/virke på min hudtype. Desværre er jeg én af mange, der ofte døjer med de irriterende røde bumser, fedtet hud, rødme og store hudporer. Derfor har jeg brugt mange timer og penge, for at finde frem til de makeup- og skønhedsprodukter som virker for mig.


Desværre er jeg ikke uddannet kosmetolog, men jeg har igennem mange år undersøgt og afprøvet flere forskellige produkter, som kunne gøre min hud pænere og stærkere. Alle mine indlæg vil omfatte min mening og vurderinger af diverse produkter. Jeg elsker at dele og inspirere andre med diverse makeuptendenser og metoder til at kunne lægge en flot makeup.

Hvem er jeg:

Mit navn er Cassandra Andersen. Jeg er en kvinde på 21 år som er uddannet retsassistent indenfor Danmarks Domstole. Jeg bor i Dragør sammen med min mor og vores lille hund Bobo. Jeg håber på, at jeg i fremtiden ville kunne begynde på en kosmetologuddannelse og udleve min interesse indenfor makeup og hudplejeprodukter.

Kontaktoplysninger:

E-mail: sandraeandersen@gmail.com
Facebook: Cassandra E. Andersen

Likes

Comments