Så himla mysigt att vara nyduschad och spraya på lite färg på ansikte och händer
och sedan lägga sig i en renbädd säng.
hm kan detta bli bättre? Jo funderar på om vi ska slå på nya King kong filmen som kommit ut!
Gonatt <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! jag tänkte berätta om vem jag är och vad jag gör

Jag är en tjej som är 16 år och blir 17 i år. jag föddes i Dalarna men flyttade när jag var två år till utanför Sollefteå, men vi brukade åka ner till Dalarna åtminstone 1 gång varje sommar tills jag var 11/12 år, ja så jag har spenderat nästan hela mitt liv här i Sollefteå.

Som person skulle jag säga att jag kan vara blyg i vissa lägen i från början om personen jag möter också är blyg. Annars är jag väldigt hyperaktiv och glad person Och försöker vara så trevlig jag kan. jag är väldigt målmedveten när jag bestämer mig för nånting.

Just nu går jag första året på gymnasium på linjen djurvård i höga kusten. Djurvård är som vård och omsorg fast för djur, så när jag går ut blir jag typ som en undersköterska för djur med D9-behörighet. Sedan tänkte jag plugga vidare till sjuksköterska fast för djur. Så ja jag tycker de är roligt och intressant med djur

Jag bodde först på internatet på skolan när jag började terminen, men har nu i slutet av terminen flyttat in till kramfors hos min kille som fyller 22 idag, så vi bor i en ettas lägenhet på 55 kvadrat,

vi har inga djur nu men jag ska köpa en illerbäbis som husdjur om några månader så tänkte göra ett inlägg om de för att de är så otroligt roliga djur!

Jag rider också i ett privat stall på 13 hästar i Österforse, och är skötare på två stycken där. Jag är skötare på Maxi som nyligen har skickats iväg för att betäckas, hon är en varmblods travare men ser verkligen ut som en ponny haha, och sedan är jag skötare på didée som också är en varmblods travare så det är dem jag håller på med mest.. kallbloden i det stallet är så himla fina enligt mig! Det finns en ardenner, 2 nordsvenskar, och en shire som man dreglar lite över, men såklart är alla Otroligt fina även varmbloden!

Utöver detta så blir det ju i vissa lägen några utekvällar med kompisar också på helgerna. Och jag älskar att sminka mig! så när jag väl orkar så tycker jag de är jätte kul haha. jag tycker även om att bara umgås med min familj när jag åker För att hälsar på!.

Så de va lite information om vem jag är. Känner att de blir jätte långa inlägg man kanske inte orkar läsa, men det blir bättre sen när jag börja fått klämm på dehär med att blogga. Ha en trevlig dag!Likes

Comments

Som rubriken lyder så testar jag på att blogga för första gången! jag har aldrig gjort det förut men tänkte att de skulle kanske vara en kul grej att prova på, speciellt nu när jag har feber och inte har så mycket för mig så fick jag den idén. Så tänkte bara berätta vad jag gjort idag.

Jag klev upp vid kl 11 och gick till Ica för att handla massa ingredienser till en cheesecake för att Min sambo fyller år imorgon så därför tänkte jag vara lite gullig och baka åt honom men resultatet blev ju inte lika snyggt som jag tänkt mig haha.

Resten av dan har jag spenderat sängliggandes och kollat på serien
"the 100" som släppt säsong 4.
Verkligen den bästa serien som finns enligt mig.

Den handlar om att jorden blivit radioaktiv av ett kärnvapenkrig och så flyttar människor upp till rymden, 97 år senare efter radioaktiviteten ha lagt sig så skickar man ner brottslingar för att se om det går att överleva på jorden.
Jag älskar den serien!

Just nu sitter jag och äter nudlar bara och tänkte plugga. Ha en trevlig kväll!

Likes

Comments