Veckans Planer

God morgon på er! Gårdagen blev inte alls som tänkt hörrni, därav knappt nåt inlägg alls. Det var en hemsk dag helt ärligt... kanske skriver av mig om det senare, kanske inte. Vill inte riktigt börja nya veckan med något tråkigt, om ni förstår.. Men här kommer iallafall veckans planer.

Måndag: idag ska jag träffa Karro (<3), tror det blir någon lättare lunch / tilltugg och sen strosar vi nog runt på stan eller sätter oss på nåt mysigt café, beroende på vädret. När K har slutat jobba ska vi mötas upp för att handla sånt där tråkigt hemma-städ-fix, som tex duschtvål, allrengöring, sköljmedel & sånt från rusta.

Tisdag: dagen med stort D, ska på rekryteringsevent som börjar kl 08. När jag är klar där blir det skola direkt fram tills kl 16. Sen ska jag hem & plugga för hemtentan.

Onsdag: skola mellan 09-16, sen bara hem & plugga. Lugn dag med andra ord.

Torsdag: skola 09-16 & branschdag hela dagen, det kommer en massa företag till skolan för att berätta vad de gör och ge tips på LIA / praktikplatser till oss. Ska bli väldigt spännande faktiskt. Klockan 17 åker jag & fixar fransarna. Sen hem för plugg.

Fredag: skriver min allra första hemtenta nånsin. Önska mig lycka till!
Kvällen är inte planerad, antingen blir det hemmakväll eller något kul på stan.

Lördag/Söndag: Inga planer alls än, brukar ta helgerna lite som de kommer typ. Men K är ledig på söndagen, så blir nog nåt mys av den dagen iallafall.

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
ha en fin uke 😊nouw.com/livetmitt93
cassandralee
cassandralee,
tusen tack. du med! 😊 <3 nouw.com/cassandralee
Rolf
Rolf,
Nämen? Det låter ju inte bra alls.Jag önskar dig lycka till på hemtentan.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229