Vad jag gör när jag mår dåligt..

Jag ska vara ärlig med er nu. Jag mår inte speciellt bra i mig själv och har inte gjort på ett bra tag. Och jag är rädd för att erkänna och prata om det. Jag trivs inte med mig själv helt enkelt. Det finns några saker som jag brukar sysselsätta mig med när jag inte mår så bra och jag tänkte dela med mig av de nu.

Första må kanske låta rätt töntigt. Men jag brukar använda appen Happy Color och färglägga bilder för att få något typ av lugn.

Andra är att gå ut på promenader med musik eller podd i öronen. Majoriteten av gångerna jag är ute så fotar jag också en del, vilket också ger mig nåt typ av lugn. Börjar alltid tänka ännu mer när jag är ute och går. Kanske släpper ut känslor i form av tårar. Sätter mig på någon bänk nånstans och tänker. Ja, bara att komma iväg från lägenheten.

Tredje och bästa som hjälper mig att få ut alla känslor och många gånger tårar är musiken. Jag sätter i mina hörlurar, skruvar upp volymen, lägger mig i sängen/soffan eller går ut och bara är. Bara är med mig själv och musiken. Inget annat kan tränga igenom då.

Det sista jag brukar göra om jag mår dåligt eller bara känner mig väldigt låg är att kolla på film. Helst dramafilmer där man också kan få släppa ut sina känslor och bara vara.

—————
Det här är de ”största” sakerna jag brukar göra när jag mår dåligt. Jag tycker det känns väldigt jobbigt att visa mig svag såhär öppet. Men jag gör det i syfte att förhoppningsvis hjälpa någon annan där ute. Jag hoppas att ni gillade det här inlägget. Kram på er & ta hand om varandra där ute. Det behövs mer kärlek i vårt kalla samhälle ❤️

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Första punkten är inte alls töntig tycker jag. Har en målarbok för vuxna som jag brukar måla i ibland när jag mår dåligt, eller annars med om jag känner för det.nouw.com/jossustravelpics
cassandralee
cassandralee,
Tack snälla du ♥ Kan vara bland det bästa, ta hand om dig! ♥nouw.com/cassandralee
Rolf
Rolf,
Att bara få prata av sig kan också hjälpa.Vi är många som gått igenom kriser och överlevt.Ifall du känner för det så berätta gärna varför du tror att du mår dåligt.Hur länge har det pågått egentligen? Det är sorg att en sådan fin och snäll tjej som du inte mår bra.Du får försöka fokusera på allt positivt som ändå finns.
Kram!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229