Utfrusen & missad avfart

Men oj, vart tog de senaste två dagarna vägen för nånstans?! hoppas ni mår bra & att ni har sovit gott! Det är söndag idag (men no shit tänker ni nu) och jag och K sitter på tåget på väg hem till hans mamma. Är verkligen såå redo att spendera två hela dagar bort från stockholm. Dagarna är inte planerade i nuläget, men är helt hundra på att det kommer hända något spontant.

I fredags var det skola från 09-16 som stod på schemat och direkt efter det var det kickoff som gällde. Lektionerna bjöd på fortsatt luddigt snack men som plåster på det så bjöds det på egenbakade kanelbullar <3 När det var dags för kickoff så blev vi indelade i grupper och skulle genom tre stopp på vägen ta oss till destination x. Väldigt bra uppstyrt men jag hamnade helt ärligt i en riktigt kass grupp. Kort och gott så vart jag helt totalt utfrusen från mitt så kallade lag.. usch säger jag bara för vissa människors beteende. Destination x innebar då middag på tgi fridays. Jag beställde in en spicy avokado kyckling macka och har nog aldrig blivit så besviken över en maträtt. Gick inte därifrån mätt tyvärr.

Kvällen fortsatte sedan till medborgarplatsen och avslutades på K’s jobb. Högra bilden (energishot & snacks) nedan visar priset vad ”mitt lag” fick (alla i laget fick varsina) när vi vann tävlingen om att först ta oss till destination x. Ni kan ju tänka er hur delaktig jag fick känna mig i den vinsten :)))

Lördagen då.. jo den började med att mamma hämtade upp mig vid ett tiden och då bar det av mot enköping, var där för att lämna lånad skidutrustning. Sedan skulle vi stanna till vid ikea för lunch, men missade sista avfarten haha :/ så det slutade med att vi hamnade i sollentuna för lunch och lite shopping (ett litet hemmafixinlägg med de inköpta grejerna kommer!). Efter det fick jag skjuts hem, fixade & packade lite när jag kommit hem och avslutade kvällen / natten med serien casa de papel.

Nu ska jag försöka sova lite på tåget, blev minimalt med sovtimmar inatt. Hoppas ni får en härlig söndag!

Gillar

Kommentarer

Rolf
Rolf,
Det är ynkilga människor som gör så.Usch och tvi.
Emma Engström
Emma Engström,
Vissa människorns beteeden kan man verkligen börja fundera över, haha! Hoppas verkligen ni fick det mysigt trots att det inte riktigt blev som tänkt i lördags! KRAM <3nouw.com/emmaengstrom
cassandralee
cassandralee,
Ja man kan ju undra hur vissa tänker! Jadå, kvällen fortsatte och slutade väldigt bra iallafall, kram! <3 nouw.com/cassandralee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229