Utflykt till Taormina

God kväll på er. Vi har vart igång precis hela dagen idag så har inte funnits tid över för att skriva till er.

Efter dagens strandhäng tog vi oss vidare till en restaurang för lite lunch. Blev bara varsin baguette eftersom det var så himla varmt.

En av flera fördelar med att vi bor där vi bor är att det ligger fullt med restauranger bara en gata bort från vårt hotell. Tar väl max tre minuter att ta sig dit så vi har alltid mat nära till hands! Hehe. Restaurangerna vi har varit på hittills heter La Bussola och Ristorante Gambrinus. Kommer tyvärr inte ihåg namnet på den restaurang där vi lunchade idag.

Efter lunchen gick vi tillbaks till hotellet. Vi spelade lite sällskapsspel, tog en dusch och begav oss sedan till Taormina, som låg en 10-15(?) minuters bussresa från Giardini där vårt hotell ligger. Vi var ute efter en shopping mall, men hamnade istället på en gågata fylld med butiker, caféer och restauranger. Men då priserna låg på ungefär samma som hemma / något mer, så blev det ingen shopping. K köpte en likör, men inget mer än så tyvärr. Jag var ute efter bland annat en bikini men det var inget som satt bra eller föll mig i smaken. Får göra ett nytt försök nån annanstans imorrn kanske.

Vi var hemma vid hotellet (jusste, hotellet vi bor på heter Hotel San Giovanni, har ju helt glömt bort att nämna det) runt 19.30 tiden & då la vi oss bara och chillade ett tag. K bokade en utflykt till vulkanen Etna, tills på lördag och jag passade på att ringa till mamma som har vart inne för operation idag. Allt har gått bra för henne & hon får åka hem imorrn <3

Det var allt för nu, hoppas ni gillar dessa reseinlägg. Godnatt på er! <3

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
MEn gud vilken dröm alltså, ÅH så fint! Reseinlägg läser jag mer än gärna igen 😃 <3nouw.com/emmaengstrom
cassandralee
cassandralee,
Jaa, det är helt underbart fint här! 😍 ååh tack fina, vad kul att du tycker om reseinläggen! Det kommer garanterat fler av de! 😃❤️nouw.com/cassandralee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229