To: Me - From: Me - Luna Mini 3

Yes, som jag nämnt i tidigare inlägg så shoppade jag inte alls mycket när jag var i Barcelona. Förutom en liten julklapp To: Me - From: Me - och det var inget mindre än en Luna Mini 3 från Foreo. Jag har länge velat ha en sådan rengöringsborste för ansiktet men har tyckt att priset har varit lite för saftigt.

Av en slump följde jag med några vänner in på Sephora för att de ville kolla på lite smink och hudvårdsprodukter. Jag hade inte en enda tanke på att jag skulle köpa något därifrån eftersom jag inte använder så mycket smink i vardagen. Men så såg jag hyllan med Foreo produkter och eftersom jag varit sugen på att köpa en länge så ville jag bara gå fram och jämföra lite priser. En tjej, som var specificerad på Foreo, kom fram till mig och jag frågade henne allt mellan himmel och jord, som rörde produkterna såklart, och hon gav mig alla svar jag behövde. Hon visade också att produkten var på nedsatt pris 20% och redan innan var den billigare än i Sverige. Sååå, med mina vänners pepp och ett långt tänkande så slog jag till på en Luna Mini 3 i färgen sunflower yellow.

De här produkterna fick man med i paketet. Självklart då Luna mini 3, sedan en laddare, ett provutskick på deras serum och sedan någon liten lapp som jag tror man ska använda när man installerar sin Foreo.

Jag började använda rengöringsborsten igårkväll och jag tycker redan att mitt ansikte känns lite lenare. Men jag vet ju egentligen inte om jag inbillar mig från allt jag hört från olika håll, så jag tänkte att jag återkopplar om denna produkten efter kanske en eller flera veckor så jag kan ge er en fair bedömning. Och berätta för er hur rengöringsborsten funkar på min hud.

***

Luna Mini 3 har två olika program. (som kan styras med Foreos app "Foreo For You") Båda är djuprengöringsprogram. Ett som är lite längre, på 60 sekunder. Sedan ett kortare på 30 sekunder, det är även ett glow boost läge och kan användas om du kanske har lite bråttom men ändå vill få en snabb (men effektiv) rengöring gjord.

Återkopplingen och en mer rättvis bedömning kommer alltså så fort jag börjar känna eller ser en viss skillnad på min hud :-)

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
cassandralee
cassandralee,
Rolf
Rolf,
Så fina saker du har köpt! Det bästa med att köpa present till sig själv är att man alltid får det man vill ha och slipper klämma fram med krystade "tack så mycket",det sämsta är ju förstås att det inte är någon överraskning när man öppnar paketet:)
Ha en fin dag!!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229