SNAPSHOTS FRÅN DAGEN

En väldigt sen uppdatering idag.. så lite snabbt om dagen innan jag måste förbereda för morgondagen.

Idag då? Jo jag började dagen med att kolla in Moa Mattssons nya kollektion med tanken att jag skulle fynda ett par byxor, men kommer in på sidan för sent (tjugo minuter sent för att vara exakt) och de var slut. Glömmer det, går och tar en dusch och sedan sätter jag mig vid datorn igen. Omtentan skulle in idag, så den skickade jag in vid lunchtid och sedan tog jag bussen till stället jag fixar fransarna på. Aaah, känner mig alltid som en ny människa när jag kommer ut därifrån haha.

Efter det mötte jag upp en gammal kollega, vi hade mycket att prata om och det var kul att träffa honom igen. Sedan anslöt en annan gammal kollega också och vi satt och pratade på chokladfabriken café ett tag innan vi rörde på oss till några butiker.

Vid halv sex tiden tog jag bussen hem och landade sedan i soffan. Till middag serverades croquetter, nuggets och currysås, lyxigt värre va? ;) nu måste jag fixa det sista inför imorgon, det är skola fram tills 16 & efter det är det kickoff med klassen som står på schemat. Godnatt! <3

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229