Skämskudden

Sitter just nu bara och funderar över min presentation som jag ska hålla inför (halva) klassen nu på onsdag. Känner mig så himla ångestfylld inför den och vill bara få det överstökat. Funderar på vad jag ska säga, hur jag ska presentera det. Försöker tänka på allt som sagts på lektionen, ja men ni vet.. man försöker verkligen tänka till hur man ska framföra det. Och har som sagt väldigt mycket ångest och nervositet för det..

Annars då? Jo, det är ju, som skrivet i förra inlägget, den sista september idag och jag tycker att tiden bara flyger förbi. Idag har jag och K tagit en lång sovmorgon, såå skönt och mysigt i detta höstväder. Hämtade ju ut min kappa i lördags också och blev inte nöjd alls, så den var jag och lämnade in för tillbaksskickning (är det ens ett ord, haha?). Det i sig var ju himla bökigt måste jag säga. För det första så skickar ju inte boohoo med retursedlar...så en sån behövde jag skriva ut & jag hade ringt till postombudet och de kunde hjälpa mig med det. Jag och K gick dit med dator & paket och först ber han mig skriva ut retursedeln, och redan där börjar krånglet, deras wifi funkade inte till en början. Sedan när vi fick igång det, kunde jag skicka den nedladdade retursedeln till deras mail, de skrev ut den. Sen var det dags för betalning. Och gissaaaa, vem som inte hade kortet med sig??? - jo, jag såklart :)) så vi fick gå hem, tejpa på retursedeln och ihop med paketet och sen promenera tillbaks. Där på plats ska jag bland annat skriva ner mitt namn och adress och vad tror ni jag gör? - jo men jag skriver fel adress, TILL MIG SJÄLV. Hahaha, helt sjukt. Om jag (och K) skämdes när allt väl var klart & jag kunde gå därifrån? - ja en aning :) Kändes som att jag förstört hans, som hjälpte mig, dag. Usch fyfan vad pinsamt alltså haha.. Det första K säger när vi kommit ut är jaha, då kommer vi aldrig kunna handla där igen då.. skämskudden hörrni..

Aja, ska fortsätta fundera över min presentation. Sen ska jag även försöka hitta en ny kappa. Måste verkligen ha en ny höstjacka. Imorgon är det dags för skola igen och jag lär packa väskan inför det också. Hoppas ni får en trevlig kväll och ni glömmer väl inte att kolla på Barncancergalan ikväll klockan 20.00??? Det är viktigt!!

tröstfika efter inlämningen av paketet, haha..

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
lykke til 😊nouw.com/livetmitt93
cassandralee
cassandralee,
tusen tack fina du! <3 nouw.com/cassandralee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229