PH & brunch

Brunchen är uppäten & teet snart uppdrucket, tvätten är upphängd / inslängd i torktumlaren och bloggen är till majoritet nyfixad. Har också kollat upp mitt mobilabonnemang och det går ut i januari nästa år, vilket betyder att jag får vänta med telefon- och abonnemangsbyte tills dess. Bara några få saker kvar på dagens to do lista. Ska kolla klart på ett avsnitt av PH innan jag fortsätter med checklistan. Tror det blir städning eller promenad efter detta.

Förresten ni som kollar på PH, kan vi diskutera barnet i denna säsong? Herregud asså, vad gör hon där ens? Gråter i varje avsnitt och beter sig som att ingen får röra killen hon har fått upp ögonen för. Snälla det är PH och inget kärleksprogram. Haha blir så sjukt irriterad. Men nog om det nu. Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg!

  • Postad i: Jag

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
cassandralee
cassandralee,
Rolf
Rolf,
Herregud,du borde ju få betalt så flitig som du har varit 😊 ! Har du några bra serier eller filmer du kan rekommendera? Jag kan rekommendera en tv-serie som går på tv just nu och är en turkisk serie.Superbra och heter Hämnd och Kärlek.Den kan man också se på svt-play.Ja det var mitt tips det.Kanske du kan göra ett inlägg om bra serier?! Det är ju läge för det nu när den mörka tiden kommer att sitta och mysa med en bra serie.
cassandralee
cassandralee,
Ja, jag håller faktiskt på att skriva ihop ett film/serietipsinlägg som förhoppningsvis kommer upp, om det blir bra! nouw.com/cassandralee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229