På landet

Bild tagen från min lägenhet hemma 

Det blir ett lite sent hej idag. Är hos mina föräldrar just nu. De bor typ på landet om man jämför med city. Åkte hit i förmiddags, kände att jag behövde lite space från storstaden. Får se om jag åker hem ikväll eller om jag stannar tills imorrn. K jobbar ändå så spelar ingen större roll hur jag gör. Blir så rastlös av att bara sitta hemma & glo. Man har ju sina måste och så, men ändå. Ni fattar ju att man blir deppig och börjar klättra på väggarna av att bara sitta hemma. Känner mig fortfarande väldigt ångestfylld och ledsen, så det är jobbigt att va hemma själv. Tankarna blir mer svårstyrda då också. När man är hemma själv. Så försöker väl lite att fly iväg från det.

Aja, hur som helst. Min storebror & hans ena son anslöt till vårt lilla familjefika här. Och i samma veva åkte pappa iväg för och jobba. Ikväll blir det mor & dotter myskväll. Vi ska äta gott & så blir det chips & dipp efter det. Välbehövligt.

Ber om ursäkt för frånvaron här, men personliga inlägg som detta blir inge bra om man inte själv mår bra eller är på ett bra humör.. därför får ni lite ytliga inlägg tills jag mår lite bättre. Kram på er & jag hoppas ni har förståelse <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229