Ny kurs och måndagsvibe

Godkväll på er fina ni! ♥
Det blir en sen uppdatering idag, men det funkar väl också? Har nämligen haft fullt upp med skola från 09-16. Vi började en ny kurs idag, eller det är lite av en fortsättning på vår kurs presentationsteknik, men idag började vi specifik med retorik. Så det har varit en hel del att ta in, samtidigt som man har tusen andra saker i huvudet. Det kommer bli en hel del ledigt denna vecka också för att vi ska hålla och göra presentationer och är uppdelade i två grupper. Ena presenterar på fredag och ena på måndag. Jag är i måndagsgruppen, vilket ger mig ledigt onsdag till söndag. Liiite blandade känslor över det faktiskt.

Men, men. Hur har ni haft det idag? Hur var skolan / jobbet? Berätta gärna

När jag kom hem från skolan handlade jag lite till middagen och sedan började jag fixa. Det stod pannbiffar, klyftpotatis och brunsås på schemat. Jag förberedde så mycket som möjligt, tog sedan en dusch och fortsatte sedan med maten samtidigt som jag lyssnade på senaste avsnittet av Måndagsvibe. En av de bättre poddarna, ni vet ;) K kom hem lägligt till att middagen nästan var klar. Perfekt. Vi avnjöt middagen framför tvn, i vanlig ordning. Sedan dess har vi bara myst i soffan. Nu sitter vi med varsin dator & får lite saker gjort. En rätt bra måndag för min del ändå.

Hoppas att ni har haft en underbar måndag, kram på er. Vi hörs snart! ♥

Gillar

Kommentarer

Rolf
Rolf,
Å Jesus Maria så gott det ser ut!Jag börjar misstänka att du fångade din pojkväns hjärta med en kärleksmiddag och en pannbiff och förstås lite annat;)
Ha en fin tisdag!
livetmitt93
livetmitt93,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229