Mina opopulära åsikter

Ja men det är klart att även jag ska haka på denna trend, finns väl inget bättre än att yttra sig om sina åsikter? - am I right? haha. Så här kommer de!

- Jag ogillar smaken av alkohol men har ofta tackat ja till det ändå pga grupptryck

- Har aldrig förstått grejen med serier som vänner, modern family, big bang theory - tycker att det är såå tråkigt att kolla på

- Har aldrig tyckt om game of thrones

- Tycker att lagen om rökförbud på uteserveringar är superbra. Såå otrevligt att få ett rökmoln över sig när man sitter och ska avnjuta sin middag.

- Tycker inte om chunky sneakers - förstår mig liksom inte på den trenden. Det ser bara ut att vara stora, tunga och klumpiga sneakers.

- Förstår det praktiska men inte det snygga med bumbags.

- Ser inte det snygga med att ha botoxfyllda läppar / att göra skönhetsoperationer - kan dock förstå de som fyller läpparna/skönhetsopererar sig pga att de genuint mår dåligt över det.

- Jag föredrar kolsyrat vatten framför läsk. - kan tycka att det är såå mycket godare med kolsyrat vatten än läsk, mycket mer törstsläckande.

- Jag ogillar Zara butikerna - hittar aldrig någonting i deras butiker och tycker alltid att det är rörigt där inne & grejer överallt. Vill tycka om de, but i don't.

- Ogillar verkligen powernaps - oavsett hur trött jag är & hur gärna jag vill ta den där powernapen så tar jag den inte, för jag vet att jag bara kommer bli tröttare av den.

Sådär då. Där har ni några av mina opopulära åsikter, hoppas att ni inte är allt för trötta på denna typen av inlägg, hehe.

  • Postad i: Jag

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229