Min drömlägenhet

Det snöar fortfarande ute och jag älskar det!

Här har ni då inspirationsbilder på hur min drömlägenhet hade kunnat se ut. Det ska vara en vindsvåning, med mycket ljusintag, ljusa och stora ytor, den ska stråla ut en varm känsla och vara inredd med varma och hemtrevliga färger och inredning. Det ska finnas fönster över / i varje rum, för det perfekta ljusintaget. Lägenheten ska minst vara en trea, så att vi får ett separat sovrum samt ett kontor / gästrum. Badrummet ska vara ljust och rymligt & inneha både dusch och bubbelbadkar, samt två handfat. Sovrummet ska vara det mysigaste rummet. Stora garderober längst med väggen. Kontoret ska innehålla två skrivbord så jag och K får varsitt. Samt en gästsäng och gästgarderob. Man ska alltid känna sig hemma och välkommen hos oss.

***

Jag har såå mycket fler planer och idéer i huvudet om hur jag vill ha det. Jag tror mig ha de perfekta färgkoderna och färgteman. Och inredningen ska vi inte ens snacka om. Åååh vad taggad jag är!! Och jag längtar tills jag en dag får nycklarna till min alldeles egna lägenhet. ♥

Gillar

Kommentarer

Rolf
Rolf,
Man blir helt sjuk så fint det är.Ja man har alltid fler ideer än pengar tyvärr:) men jag är säker på att du kommer att kunna vrida om nyckeln till din egen drömlägenhet.Du är envis med ett gott förstånd så det kommer att gå vägen.Man får ingenting gratis men med hårt arbete och att aldrig ge upp så fixar man en hel del.
livetmitt93
livetmitt93,
Fin drøm 😊nouw.com/livetmitt93
cassandralee
cassandralee,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229