Måndagstankar

Hej. Fick en sådan konstig känsla på eftermiddagen och nu ikväll. Det är som en söndagsångest som bara sköljer över mig. Har en åtta dagars lång jobbvecka som väntar fr.om imorgon. Har haft en klump i magen över den sen i eftermiddags. K står och lagar middag till oss, men jag har ingen som helst matlust egentligen. Vill bara ligga kvar i sängen, skriva av mig här, plugga och bara va. Tänker så himla mycket. På allt typ.

Känner bara att jag vill ha semester, komma bort från Stockholm och åka ut i Sverige. Typ till västkusten och Skåne. Älskade Skåne, hade mer än gärna åkt tillbaks dit. Helst igår.

Känner mig också så himla ensam här. Även om K finns här och familjen är 45-60 min bort. Vännerna är på utspridda ställen. Och jag saknar att bara vara avslappnad och inte ha någon stress på axlarna jämt och ständigt. Kan ofta känna mig rätt nedstämd av att inte ha folk så nära mig som jag önskat.. Är så himla sällskapssjuk av mig. Iallafall 80 procent av tiden. Tror faktiskt att en hund hade gjort mycket i mitt liv. För mitt självförtroende och självkänsla. En gosig liten kompis som hade kunnat följa med vart jag än gick. En dag, en dag händer det.. <3


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229