Måndagsångest

Ja ni läste rätt. Trots att vi har kommit hem till ett soligt och varmt Stockholm, så har jag ångest över att det är måndag. K börjar jobba imorrn och jag är ju fortfarande jobbsökande, och det i sig är ett stressmoment för mig. Sedan har jag min utbildning, som det har gått väldigt trögt med & som jag verkligen måste plugga ikapp. Måste även räkna ihop kvittona från Italien så vi får ett hum om hur mycket vi har spenderat på resan. Måste ringa några samtal också som jag inte hann med att ringa innan vi åkte iväg. Har flera blogginlägg som måste skrivas till er. Och det känns som att allt detta bara drar ner mitt mood totalt. Jag känner mig inte genuint glad över att vara hemma i Stockholm. Vill egentligen bara fly iväg nånstans. Ta mitt pick och pack och dra iväg ytterligare ett tag. Det är väl kanske fel tänkesätt av mig. Kanske omoget tänkesätt också. Men ni har säkert suttit i antingen exakt samma sits eller liknande då ni känner att ni bara vill bort från en plats.

Har väl tidigare känt mig lite taggad på att komma tillbaks från semestern och lite börja om vardagslivet här hemma. Nytt jobb, plugg, nya idéer, bloggen etc. men nu kan jag inte riktigt säga att jag känner samma. Kanske med vissa saker, men inte med majoriteten.

Äsch jag vet inte.. ska fixa lite mer här hemma. Ta hand om sista tvätten, gå och handla lite mat så vi kan fylla på i kylen, kanske städa lite också. Ska även fixa lite smått här med bloggen och kolla ikapp lite youtubeklipp. Helt enkelt göra lite mer roligare saker för att komma på andra tankar. Kram på er finaste ni & hoppas att ni har en underbar måndag <3

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Håller tummarna för att allt blir bra vännen, det ska det! KRAM <3nouw.com/emmaengstrom
cassandralee
cassandralee,
Tack snälla du, nån gång blir det väl bra <3 kram!nouw.com/cassandralee
livetmitt93
livetmitt93,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229