Kvällsupdate

Och så har även denna dagen börjat närma sitt slut. Vi har precis ätit middag och nu är det mys framför tvn som gäller. Idag har jag faktiskt fått en del gjort. Blev klar med hemuppgiften som ska gås igenom imorgon, har förberett och packat väskan inför imorrn, vikt & lagt in tvätt, kommit ut på en promenad (till mataffären och hem igen haha..) och plockat undan lite i lägenheten. Hur har er torsdag varit? Har ni haft det bra?

Och en update på jobbfronten. Telefonintervjun igår gick och kändes ganska bra, det är ju alltid sjukt jobbigt att svara på alla deras frågor men man gör ju sitt bästa. Det var ett heltidsjobb så om ni har läst tidigare inlägg så var jag väldigt kluven över hur jag skulle göra med det, om jag skulle satsa på det jobbet (det var inte säkert att jag skulle få det) och hoppa av skolan eller om jag skulle säga nej till jobbet och fortsätta plugga. Jag tackade nej till jobbet. Jag ringde och rådfrågade mamma, som alltid, och fick till svar att satsa på utbildningen istället, vilket jag nu valde att göra.

Och nu undrar ni, men dagens telefonintervju då? - Jo, den kändes jättebra och att det var en intervju med det företag jag verkligen vill jobba för gör ju allting bara tusen gånger bättre. Jag hade förberett mig väldigt bra inför dagens intervju och kunde ge klara och konkreta svar på sex av kanske åtta frågor, de övriga två frågorna var lite kluriga och mina svar kan ha blivit något luddiga. Men, fick senare idag ett mail om att jag är vidare till ytterligare ett steg i deras rekryteringsprocess som hålls i början på nästa vecka, så nu håller vi verkligen tummarna för att den delen också ska gå vägen. Det vore så himla perfekt. ååååh, hoppas hoppas hoppas!! är livrädd och vågar inte ställa in mig på nåt, för jag vet hur besviken och ledsen jag kommer bli om det inte går hela vägen fram...

Nu måste jag diska, godnatt på er!

hur mysigt ser inte detta ut att va? bild HÄRIFRÅN

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Flott oppdatering 😊 nouw.com/livetmitt93
cassandralee
cassandralee,
Tusen tack! 😃 nouw.com/cassandralee
Rolf
Rolf,
Vad kul att du gått ett steg vidare till det jobb du gillar.Håller tummar för att det går bra också nästa steg.Kombination plugg och jobb är ju perfekt.Hoppas att det lyckas!
Superfina ljusslingor,det är viktigt med mysigt lyse nu i den mörkare tid som kommer.Huttrar redan bara på att tänka på kyliga morgnar.Brrr..
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229