Kvällssnack & Fångarna på fortet

Hej på er! Sitter i skrivandes stund och äter lite kvällsmackor och har precis satt på det senaste avsnittet av Fångarna på fortet. Är helt slut efter denna dagen. Checkade av storstädning från to do listan också. Hade tänkt gå en promenad men när jag var klar med städningen så var det kolsvart ute plus att det ösregnade. Så struntade i det och tog en dusch istället. Och nu sitter jag här & njuter av mina knäckemackor.


Tänkte förresten på en sak, vad säger ni om jag skulle börja med att varje söndag skriva en söndagshyllning till någon person eller om någon sak typ? Har ju gjort en redan för måndagsvibe, Lojsan & Hannalicious podd ni vet. Tror det kan bli en uppskattad grej & alla mår vi ju bra av att göra någon annan glad, eller hur? - så, det kommer faktiskt en söndagshyllning imorgon. Hoppas ni gillar den :)

Huuur satisfied blir man inte av ordning och reda i sina lådor? Har rensat här idag och lagt i ordning allt, glömde ju såklart förebilder, men dessa funkar väl också, va? Haha. Men nog om det, nu ska jag fortsätta kolla på fångarna på fortet & invänta att K ska komma hem. Godnatt på er<3

Gillar

Kommentarer

Rolf
Rolf,
Det blir spännande med söndagshyllning! Nä fy,vem vill gå ut i ösregn och mörker ifall man kan stanna inne,knäckemackor är betydligt bättre:)
Ja du har varit duktig med städning och visst blir man nöjd när sakerna är på plats.
Tack för en trevlig och fin blogg,även om våra yttre liv är väldigt olika så har vi människor ju också väldigt mycket gemensamt.
Så än en gång,tack för en trevlig och välskriven blogg.Den utstrålar vänlighet,öppenhet och optimism!
cassandralee
cassandralee,
Tusen tack för det, vad kul att du tycker om det jag skriver & lägger upp!nouw.com/cassandralee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229